Contractul Colectiv de Muncă din Sănătate pentru anii 2019-2021 a fost înregistrat la Ministerul Muncii

Stiri

Contractul Colectiv de Muncă pentru anii 2019 – 2021 în sectorul Sănătate a fost înregistrat pe 4 noiembrie la Direcţia dialog social a Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale, informează Federaţia Sanitas.
“Astăzi, 4 noiembrie 2019, s-a înregistrat, la Direcţia dialog social a Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale, cu numărul 1206/04.11.2019, Contractul Colectiv de Muncă la nivel de sector bugetar Sănătate pentru anii 2019 – 2021. Negocierea prezentului contract a avut la bază prevederile CCM anterior şi a respectat principiul drepturilor câştigate, astfel încât să asigure păstrarea lor pentru toţi membrii noştri de sindicat”, se arată într-un comunicat al sindicaliştilor.

Potrivit sursei citate, CCM la nivel de sector este valabil 24 de luni, produce efecte de la data înregistrării lui la Ministerul Muncii (4 noiembrie 2019) şi se aplică în toate unităţile sanitare publice.
Contractul Colectiv de Muncă în sectorul Sănătate conţine opt capitole şi 11 anexe şi a semnat sâmbătă seara la Ministerul Sănătăţii. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns