Cum alegem o clinică stomatologică

Articole

O clinică stomatologică bună se recunoaște după rezultatele sale. Or, acestea din urmă reprezintă cartea de vizită a unei echipe cu experiență îndelungată, dedicate rezolvării cu succes a fiecărui caz în parte.

Dacă ai peste 55 de ani, știi deja din păcate că vârsta vine la pachet cu numeroase probleme fizice: îmbătrânirea pielii, diminuarea capacității respiratorii, tulburări de digestie, modificarea metabolismului, etc. Însă știai că și sănătatea orală este deteriorată odată cu înaintarea în vârstă? Problemele dentare se amplifică pe măsura trecerii anilor și protezele și coroanele dentare sunt frecvente începând cu vârsta de 50 de ani.  Dacă și tu te confrunți cu această problemă trebuie să știi că la clinica stomatologica City Center implanturile și coroanele dentare sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, asigurând confortul total al pacientului.

Cum alegem o clinică stomatologică?

Mai multe aspecte se vor lua în considerare atunci când alegem clinica stomatologică. Proximitatea constituie pentru mulți un criteriu important. Este important ca o clinică stomatologică să fie accesibilă prin intermediul tuturor mijloacelor de transport în comun. Sau, dacă pacientul vine cu mașina personală, să existe suficiente locuri de parcare. În plus, un alt aspect esențial: în mod ideal, clinica ar trebui să fie situată la parter, pentru a fi accesibilă persoanelor cu mobilitate redusă.

Echipamentul tehnic al clinicii este esențial, este cel care garantează un tratament de calitate. O clinică stomatologică modernă va pune la dispoziția pacienților săi cele mai avansate tehnici, cea mai modernă aparatură din domeniu. Bunăstarea pacientului este în egală măsură esențială pentru ca ședințele să se deruleze în cele mai bune condiții cu putință. Un medic stomatolog, pe lângă experiența pusă în serviciul pacienților, se va asigura de faptul că pacientul său este relaxat, destins. Prestațiile cu caracter estetic sunt din ce în ce mai solicitate în ultima perioadă.

Aplicarea implanturilor dentare necesită competențe specifice. De aceea, este important să verifici tu, ca potențial pacient, dacă chirurgul dentist la care te-ai gândit să apelezi are experiență în acest domeniu. Tratamentul gingiilor se numără în egală măsură printre cele mai cerute intervenții într-o clinică stomatologică. Sănătatea gingiilor influențează în mod direct starea generală de sănătate. Nu ezita să apelezi la ajutorul unei clinici de stomatologie dacă ai sângerări gingivale, inflamații sau dureri la nivelul gingiilor.

Esențial este să te adresezi unui medic stomatolog cu experiență. Fie că ai nevoie de serviciile sale pentru un control de rutină, de un detartraj, tratamentul unei carii, aplicarea unui implant sau sau unei proteze, echipa unei clinici stomatologice se va mobiliza pentru a-ți oferi îngrijiri de calitate.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns