Cum putem transforma încărcarea suplimentară a noului contract cadru din „alte chestii pe capul MF” în venituri ?

Congrese

Atribuții în plus ale medicului de familie, de la 01 iulie – cum pot fi organizate activitățile încât să genereze venituri, fără o încărcare peste limita resurselor?

Haideti alaturi de noi, online, la webinarul Practic MF – „Normele CoCa – între rațional, emoțional și financiar” ca să vedem împreună cum putem face asta!

Sunt colegi de-ai dvs, medici de familie care, grație noului Contract cadru valabil de la 01 iulie câștigă de 2-3 ori mai mult!

Cum? Axându-se pe serviciile de 10 puncte – prevenție, monitorizare și planificând cu atenție!

Dar cum putem păstra un echilibru între rational și financiar ?

Venim, așadar în ajutorul dvs si vă vom pune în dialog direct cu profesionisti practicieni în cele mai întâlnite patologii din cabinetul dvs, pentru a planifica eficient activitatea din cabinet:

-Prof. univ. dr. Mirela Manea, medic primar psihiatrie- prevenția și diagnosticul precoce al anxietății și depresiei în cabinetul MF;

-Dr. Mihaela Udrescu, medic primar medicină de familie, București-Prevenția și monitorizarea, în cabinetul MF
-Dr. Ioana Gobej, medic specialist oftalmologie- Tulburările de vedere- profilaxia prin comunicare, în cabinetul MF;
-Dr. Silviu Donțu, medic primar medicină generală și medic specialist geriatrie și gerontologie- Cum ar trebui să se desfăsoare o consultație în cabinetul MF pentru a fi identificate deficiențele de postura?

-Șef lucr. dr. Ciprian Pop-Began, medic primar obstetrică-ginecologie- pașii de urmat pentru un diagnostic precoce corect în endometrioză;
-Dr. Dan- Cristian Pițigoi, medic primar gastroenterologie- monitorizarea  afecțiunilor gastrointestinale recurente în cabinetul MF;
-Asist. univ. dr. Claudia Pop, medic primar medicină de familie- modificările din Co Ca privind vaccinarea HPV.

-Dr. Marcela Poenaru, medic primar dermato-venerologie, Spitalul Universitar de Urgență Militar Central “Dr Carol Davila”, București,

-Dr. Loredana Mitran, medic primar ORL, Spitalul Universitar de Urgență Elias, București,

-Sef lucr. dr. Săndica Nicoleta Bucurică, medic primar gastroenterologie , Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr.Carol Davila, București

-Dr. Gabriela Man, medic specialist neurolog, Complexul Multifuncțional Caraiman, București,

-Asist. univ.dr. Mara Mădălina Mihai, medic primar dermato-venerologie, Spitalul Universitar de Urgență Elias, Bucuresti.

-Dr. Pușa Mădălina Duna, Medic primar reumatologie, Spitalul Sf. Maria, București

-Șef lucr. dr. Raluca Trifănescu, medic primar endocrinologie- ce afecțiuni poate indica un nivel scăzut al vitaminei D?

Puteți contribui cu subiecte de interes sau cu soluții practice în Dezbaterea evenimentului de sambata, 11 noiembrie, din finalul evenimentului- – Alte chestii pe capul MF de la 01 iulie sau cum putem crește veniturile?

Alăturați-vă colegilor de diverse specialități pentru a transforma o aparentă provocare în resurse valoroase. Pentru detalii legate de program și subiecte, colegii noștri va pot ajuta cu drag- Dana Dumitru, 0722.585.995, dana.dumitru@houston.ro, Andrei Lipeț, 0756 055 501 andrei.lipet@houston.ro,

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook , Instagram , YouTube , TikTok , Twitter .