Curs Sindromul Lynch, de la teorie la practica in anatomia atologica si genetica

Congrese

𝗦𝗶𝗻𝗱𝗿𝗼𝗺𝘂𝗹 𝗟𝘆𝗻𝗰𝗵 este cel mai frecvent sindrom genetic cu manifestări oncologice. Diagnosticarea precoce și un program de screening sunt esențiale pentru a da timp vieții celor ce poartă în gene mutațiile caracteristice acestei patologii, transmisă din generație în generație.

Impreuna cu Societatea Romana de Sindrom Lynch venim în atenția dumneavoastră cu o serie de cursuri menite să crească gradul de conștientizare asupra acestui inamic tăcut.

Vă invităm să participați activ la primul curs din seria „Sindromul Lynch, de la teorie la practică”, dedicat anatomiei patologice și geneticii medicale, ce se va desfășura în data de 23 iunie 2023, pe platforma Zoom.

Pentru înscriere apasați aici

Acum aveți ocazia să vă susțineți propriul caz! Vom selecta cele mai interesante 10 prezentări ce vor fi susținute în cadrul cursului. Incarcă aici (pana la 15.06.2023) studiul tău de caz:

Taxe :

Medici specialiști și primari: 100 lei

Medici rezidenți și pensionari: 50 lei

Membrii SRSL: gratuit

Pentru mai multe informații: https://medwayevents.ro/sindromul-lynch-2023/

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook , Instagram , YouTube , TikTok , Twitter .