Echipa medic de familie- farmacist. Utopie sau realitate?

Congrese

Știați că în Țările de Jos majoritatea populației care este înscrisă la medicul de familie este totodată repartizată și la o farmacie din apropierea domiciliului sau a cabinetului medical? Deci pacienții au atât dosar medical electronic cât și dosar farmaceutic cu istoricul consumului de medicamente.

 
În România care e realitatea? Dacă faci parte din medicii de familie și farmaciștii care lucrează în echipă pentru facilitarea serviciilor medicale pentru pacienții care vă trec pragul cabinetului/ farmaciei ești persoana potrivită pentru a participa la webinarul Best of- ”Ceri și apoi dai sau dai și
apoi ceri?- Aceasta-i întrebarea!”, 05- 06 martie 2021.
 
Ce subiecte aveți ocazia să discutați și să dezbateți cu lectorii și partenerii evenimentului?
 
În primul rând bolile cronice frecvente , menționate în a doua etapă de vaccinare. Vorbim de boli cronice stabile sau decompensate? Cine și când îndrumă pacientul către vaccinare-medicul specialist, medicul de familie, farmacistul? Acestea sunt doar câteva din întrebările la care în perioada 06- 06 vom da răspunsurile, împreună cu dumneavoastră și:
 

1. Asist.univ.dr.farm. Razvan Prisada

 
2.Dr. Luiza Pîrvu, medic cu dublă specializare în oftalmologie și diabet zaharat, nutriție și boli metabolice – ”Diabetul zaharat tip I și tip II – în context Covid”
 
3.Prof. univ. dr. Monica Tarcea, medic igienist, specializare în nutriție – ”Gestionarea corectă a pacientului obez sau subnutrit”
 
4.Dr Emma Weiss ,medic specialist medicină internă, medic rezident cardiologie – ”Pacientul cu HTA și echipa de îngrijire în pandemie
 
5.Prof. univ. dr. Tuță Liliana- Ana, medic primar nefrologie– ”Siguranța pacientului cu patologie renală cronică”
 
6.Asist. univ. dr. Teodora Alexa Stratulat, medic primar oncolog – ”Monitorizarea pacientului oncologic”
 
7.Conf. univ. dr. Irina Magdalena Dumitru, medic primar boli infecțioase – ”Covid. Evoluția în timp a provocărilor de tratament”
 
Haideți să vedem împreună ce puteți face în echipă pentru ușurarea traseului pacientului cu afecțiuni cronice și nu numai.
 
Succesul, în cazul dumneavoastra pacienții cu o calitate a vieții bună indiferent de diagnostic, se datorează lucrului în echipă.
 
Alăturăte webinarului Best of, 05- 06 martie și vei avea parte de:
 
Prezentări interactive și practice;
Acces la colegi din alte specialități care sunt deschiși discuțiilor și întrebărilor;
Noutăți din partea partenerilor din companiile farmaceutice;
Credite EMC/ EFC.
 
Detalii pe: http://houston.ro/bestof/ .

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns