In perioada 25-27 mai 2023 se va desfasura la București Conferința Națională “Patologia Aparatului Locomotor – Multidisciplinaritate în Ortopedie”

Congrese

Asociația Medicală Română, Societatea Română de Ortopedie și Traumatologie și Academia de Științe Medicale organizează în perioada 25-27 mai 2023 la București Conferința Națională “Patologia Aparatului Locomotor – Multidisciplinaritate în Ortopedie.”

Evenimentul reunește specialitățile medicale implicate în această patologie: Anestezie și Terapie Intensivă, Boli Infecțioase, Chirurgie Plastică și Estetică, Endocrinologie, Microchirurgie Reconstructivă, Neurochirurgie, Oncologie (medicală și chirurgicală), Ortopedie și Traumatologie (adulți/pediatrică), Radiologie-Imagistică, Reabilitare Medicală, Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie, Reumatologie.

Lectorii invitați vor susține conferințe, workshop-uri și comunicări orale, pe teme de actualitate și cazuistică proprie.

Președintele de onoare al conferinței este reputatul Prof. Dr. Dinu Antonescu, personalitate marcantă a lumii medicale și  deținător, printre alte distincții importante, al Ordinului Național Steaua României în grad de Mare Ofiţer (din anul 2000) și Ordinul Coroana României în grad de Ofițer (din 2014), pentru serviciile aduse medicinei. In cadrul evenimentului va fi lansat Tratatul “Patologia Aparatului Locomotor”, lucrare de mare anvergură în 3 volume, cu peste 2000 de pagini. La realizarea acestuia au contribuit peste 100 de autori, specialiști în domeniile medicale implicate în patologia aparatului locomotor.

Participanții prezenti vor beneficia de un voucher valoric, din partea organizatorilor, în baza căruia își vor putea achiziționa tratatul la preț special.

Mai multe amănunte puteți găsi accesând pagina evenimentului: https://pal.medica.ro.

Vă așteptăm alături de noi!

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook , Instagram , YouTube , TikTok , Twitter .