În perioada 6-8 Mai 2022 se va desfasura în format fizic la Târgu Jiu, sub egida Colegiului Medicilor Gorj, conferința inaugurală „De la prevenție la tratament în patologiile cronice”

Congrese

În perioada 6-8 Mai 2022 organizăm în format fizic la Târgu Jiu, sub egida Colegiului Medicilor Gorj, conferința inaugurală „De la prevenție la tratament în patologiile cronice”.

Printre invitați avem lideri de opinie din zonă și cadre universitare de renume de la UMF „Carol Davila” din București și UMF Craiova.

Tematica va fi multidisciplinară și va cuprinde prezentări de interes în împrejurările actuale, iar informațiile prezentate vor fi utile în practica zilnică, atât a medicilor de familie, cât și a medicilor specialiști.

Taxă înscriere medici: 200 de lei

Taxă înscriere asistenți: 50 de lei

Pentru mai multe detalii despre eveniment și modalități de înscriere, puteți vizita pagina conferinței: https://medwayevents.ro/de-la-preventie-la-tratament-2023/

Vă invităm să vă alăturați conferinței la amfiteatrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu (sediul de lângă Debracader).

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook , Instagram , YouTube , TikTok , Twitter .