In perioada 9-12 martie 2023 se va desfasura o noua ediție a Simpozionului de Ventilație Mecanică

Congrese

Dragi colegi,

După o pauză impusă de contextul pandemic, vă invit cu bucurie la o nouă ediție a Simpozionului de Ventilație Mecanică – SVM 2023, care se va desfășura în perioada 09 – 12 martie la World Trade Center, București.

Precum cunoașteți, acest eveniment științific constituie un moment important în cursul procesului de educaţie medicală pentru comunitatea noastră profesională, specialiștii în ATI. Ventilația mecanică reprezintă o artă care, pentru a putea fi practicată cu eficienţă și dexteritate, necesită o permanentă documentare şi instruire.

Așadar, și la această ediţie, componenta practică ocupă un rol esenţial în program. Workshopurile vor oglindi noțiunile teoretice predate în sălile de conferințe, oferind participanților posibilitatea de consolidare a abilităților prin practică.

Cu aportul dumneavoastră, precum și al speakerilor și instructorilor implicaţi în programul știinţific, profesori de prestigiu din ţară și din străinătate, vom contribui împreună la dezvoltarea noastră ca specialiști, în beneficiul pacienţilor noștri.

SVM 2023: informare | instruire | relaţionare

Cu cele mai bune gânduri,

Conf. Dr. Dan CORNECI

Preşedinte SVM 2023

Taxe de înregistrare

Înregistrarea la Simpozionul de Ventilație Mecanică 2023 se face exclusiv online, prin completarea formularului de înregistrare, disponibil mai jos.

ATENȚIE! Sunt disponibile doar 130 de locuri la Eveniment

FORMULAR DE ÎNREGISTRARE


Categoria de participant
Pre-înscriere 
(taxa redusă)
pănă la 15.12.2022
Înscriere târzie
(taxă majorată)

începând cu 16.12.2022
Medici primari / specialiști275 EUR325 EUR
Medici rezidenți225 EUR275 EUR

Toate taxele de înregistrare includ TVA 19%.

Taxa de înregistrare participant include:

(1) Acces în locația de desfășurare a Simpozionului – World Trade Center, București;
(2) Ecuson & mini-broșura tipărită „Program Final”;
(3) Acces la expoziția medicală specializată;
(4) Acces la pauzele de cafea, prânz, Welcome Networking Dinner;
(5) Acces la aplicația pentru smartphone SVM 2023;
(6) Documentul de participare electronic cu credite EMC.

Nota bene!

Organizatorii se obligă să asigure mapa cu materialele Simpozionului numai participanţilor înscrişi până la data de 20.02.2023. Pentru participanţii înscriși după această dată, mapa cu materialele Simpozionului va fi distribuită în limita stocului disponibil.

Participanții care sunt pe listele de grup de la companii / agenții au obligația de a completa personal formularul online de înregistrare și de a-și exprima acordul / dezacordul cu privire la procesarea datelor cu caracter personal. În lipsa exprimării acordului din formularul de înscriere, participanții din grup nu vor putea primi informații cu privire la evenimentul științific SVM 2023, iar Organizatorii vor fi în imposibilitatea de a transmite datele necesare către Colegiul Medicilor din România pentru emiterea certificatului de participare cu credite EMC.

Metode de plată

Toate plăţile privind taxele de înregistrare vor fi efectuate fie prin transfer bancar, fie online, prin card, folosind serviciul EuPlătesc.ro disponibil în formularul de înregistrare online.

Nu se acceptă plata prin mandat poştal.

Plăți online

Plata online, cu cardul, este disponibilă în formularul de înregistrare, în pasul Metode de Plată, prin intermediul EuPlătesc.ro.

După ce ați selectat această metodă și tipul de card folosit, veți fi redirecționat către o fereastră sigură pentru completarea datelor de card și finalizarea plății.

În cazul în care ați efectuat plata online, nu este necesară trimiterea confirmării de plată către compania PCO – Ralcom Exhibitions srl.

Plăţile prin transfer bancar / depunere de numerar la bancă

Se vor efectua în LEI la cursul zilei plăţii (curs BNR), pe coordonatele următoare:

Beneficiar: Ralcom Exhibitions srl
Cod fiscal: RO4925905
Banca: ING BANK
Cont: RO32 INGB 0001 0082 0432 8930 (LEI)

Spezele bancare sunt în sarcina expeditorului şi vor fi plătite la achitarea taxei de înregistrare.

După efectuarea plății prin transfer bancar / depunere de numerar la bancă, participantul va trimite o copie a dovezii de plată către compania PCO – Ralcom Exhibitions srl prin e-mail, la adresa registrations@ralcom.ro.

Vă rugăm să precizaţi pe documentul de plată NUMELE PARTICIPANTULUI pentru care se face plata, alături de numele evenimentului, SVM 2023.

Documente de participare medici

Toţi medicii înscrişi vor primi un document de participare cu menţiunea orelor de Educaţie Medicală Continuă (EMC) cu care va fi creditat Simpozionul de Ventilație Mecanică 2023 de către Colegiul Medicilor din România (CMR). 

Suplimentar, conferențiarii înscriși cu lucrări științifice vor primi o adeverință pentru lucrări, necesară Colegiului Medicilor din România pentru calculul punctajului profesional.

Certificatele vor fi trimise participanților în termen de 30 de zile de la încheierea sesiunilor științifice pe adresa de e-mail completată în formularul de înregistrare.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook , Instagram , YouTube , TikTok , Twitter .