MedLife își consolidează poziția în centrul țării și deschide cea mai mare clinică medicală din Sibiu în urma unei investiții de peste 2,5 milioane de euro

Stiri
 Odată cu deschiderea noii unități, MedLife ajunge la 30 de hyperclinici la nivel național.
 
 Noua hyperclinică MedLife susține misiunea companiei de a oferi servicii medicale la standarde internaționale tuturor pacienților, atât din zona de retail, cât și din cea corporate.
 
 În prezent, MedLife este operatorul cu cea mai extinsă rețea din România, oferind pacienților avantajul de a ajunge la medic în aproximativ o oră de mers cu mașina, indiferent de locul în care se află.
 
 Compania continuă planurile de extindere la nivel național și internațional, prin dezvoltare organică sau prin achiziții. Reprezentanții anunță că există premise ca MedLife să devină anul acesta primul furnizor de servicii medicale private din România care ajunge la o treime de milliard de euro.
 
MedLife, cel mai mare sistem medical privat din România, continuă planurile de extindere și inaugurează o nouă unitate medicală în Municipiul Sibiu, care pune la dispoziția sibienilor servicii medicale integrate, axate pe patru arii de
excelență: pediatrie, diabet, sănătatea sânului și recuperare medicală.
 
Cea mai nouă hyperclinică MedLife, dispusă pe 5 nivele, se întinde pe o suprafață de 1500 mp și este rezultatul unei investiții de peste 2,5 milioane euro. În cadrul noii unități multidisciplinare, pacienții din Sibiu și din împrejurimi pot beneficia în sistem ambulatoriu de consultații și investigații pentru 26 de specialități medicale.
 
Pe lângă centrul pentru adulți, cu cabinete de cardiologie, neurologie, ginecologie, oftalmologie, ortopedie, endocrinologie, reumatologie, medicină internă și medicină de familie, ecografie, urologie și neurochirurgie, dermatologie, medicina Muncii, Hyperclinica MedLife Sibiu integrează și un centru pentru copii cu cabinete de pediatrie,cardiologie, neurologie, gastroenterologie și boli de nutriție, ortopedie, chirurgie,
pneumologie, alergologie oftalmologie, endocrinologie. Totodată, noua unitate cuprinde
și centre integrate de recuperare, diabetologie, medicina muncii, recoltare și undepartament de imagistică și senologie.
 
În ceea ce privește departamentul de imagistică și senologie , hyperclinica MedLife Sibiu se impune prin aparatură de ultimă generație, fiind dotată cu un aparat de rezonanță magnetică nucleară (RMN), un sistem de mamografie spectrală cu substanță de contrast Senographe Pristina și un ecograf GE Logiq E10s cu ajutorul cărora se fac examinări, se efectuează puncții, marcaje cu marker din titan și localizări preoperatorii.
 
Echipa medicală este formată din peste 50 de medici, cu echipe integrate pe specialități
(ginecologie, cardiologie, ortopedie, diabet, endocrinologie, neurologie ș.a.)
 
Deschiderea unei noi unități MedLife în Sibiu face parte din planul de dezvoltare organică la nivel național, contribuind la consolidarea poziției de lider al medicinei private din România. Ne bucurăm că putem oferi pacienților din Sibiu și din proximitate încă o clinică medicală, cea mai mare din oraș, în cadrul căreia, atât copiii, cât și adulții, au
acces la servicii medicale de top, la standardele unui sistem european. Așa cum am mai anunțat, avem ambiții importante pe zona de dezvoltare și vom continua în mod susținut și în anii ce urmează planul de extindere, atât organic, cât și prin achiziții”, a declarat Mihai Marcu, Președinte și CEO MedLife Group.
 
MedLife este prezent în Sibiu încă din 2018, odată cu achiziționarea integrală a pachetului de acțiuni a diviziei de servicii medicale Polisano. De atunci, cele 2 spitale șiPolisano este alături de locuitorii din județul Sibiu de aproximativ 30 de ani, iar deschiderea noii unități MedLife din Sibiu ne aduce și mai aproape de aceștia. În prezent,
MedLife Polisano acoperă toate nevoile pacienților, de la prevenție la diagnostic,
tratament și intervenții chirurgicale de mare complexitate. În continuare, ne propunem
să sporim siguranța pacientului, să ținem pasul cu tehnologizarea și să dezvoltăm proiecte și servicii adaptate erei digitale. În acest sens, avem priorități legate de digitalizare (prin intermediul clinicii virtuale, folosirea roboților și implementarea dosarului electronic al pacientului), proiecte bazate pe inteligență artificială în domeniul recuperării și al imagisticii medicale, proiecte multidisciplinare de anvergură (oncologie, brain team și heart team) și crearea unei rețele de screening, pe domeniile imagistică, oncologie și cardiologie”, a declarat Celestin Constantin, Manager MedLife Sibiu.
 
Hyperclinica MedLife Sibiu este situată pe Bd. Mihai Viteazu 4A și funcționează de luni până vineri, în intervalul orar 08:00-20:00. Pentru informații și programări, pacienții pot accesa numărul de call center 021 9383.
 
Sistemul Medical MedLife a pornit acum aproape trei decenii, s-a dezvoltat sănătos și a
devenit cel mai mare furnizor de servicii medicale private din România. Antreprenorii
români, care au pus bazele acestei companii, au investit și s-au implicat pentru a aduce
schimbare în sistemul de sănătate românesc, au crezut în inovație și au îndrăznit să
țintească cât mai sus, pentru a oferi pacienților români calitate, profesionalism, grijă și
respect pentru nevoile lor.
 
Compania operează cea mai extinsă reţea de clinici, una din marile reţele de laboratoare
medicale, spitale generale şi specializate şi are cea mai mare baza de clienţi corporate
pentru Pachete de Prevenţie în Sănătate din ţară. Este, de asemenea, din punct de
vedere al vânzărilor, unul dintre cei mai mari jucători de servicii medicale private din
Europa Centrală și de Est.
 
Grupul MedLife are un istoric de succes în ceea ce privește atât creșterea organică, cât și
creșterea prin achiziții. Echipa sa puternică si experimentată de management, a fost
capabilă să creeze si să gestioneze aceste oportunități de creștere, dobândind cunoștințe
și experiență valoroase, care să îi permită găsirea celei mai bune căi pentru continuarea
cu succes a extinderii.
 
Fiind o companie românească cu tradiție, MedLife a ales să se listeze la Bursa din
România, fiind un model al listărilor pe piața locală de capital. A deschis orizonturi, iar
prin guvernanța corporativă pe care o are implementată, a inspirat și alte companii
locale spre a porni pe acest drum și a ajuta la dezvoltarea capitalului românesc și a
economiei. Acțiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzacționare pe piața
reglementată la vedere administrată de Bursa de Valori București, Categoria Premium,
având simbolul de tranzacționare ′′M′′.
 
În perioada de pandemie MedLife a reușit să joace un rol esențial în societate și să
capete un statut de lider în monitorizarea pandemiei prin implicarea activă în zona de
cercetare.
 
Compania continua să investească în proiecte cu impact asupra comunității locale în
tehnologie și infrastructură. Crează locuri de muncă și dezvoltă un ecosistem care
contribuie la dezvoltarea și menținerea unei Românii sănătoase.
 
Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook , Instagram , YouTube , TikTok .