Peste 230 de participanți la ediția inaugurală a Conferinței “Managementul Diabetului Zaharat – Centrat pe Pacient”

Stiri

Pe 27 noiembrie 2019 a avut loc ediția inaugurală a Conferinței Medicale „MANAGEMENTUL DIABETULUI ZAHARAT – CENTRAT PE PACIENT”.

Evenimentul s-a desfasurat in Bucuresti, la hotel Novotel, sub egida Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București și a Academiei de Științe Medicale si a fost coordonat stiintific de Prof. Univ. Gabriela Radulian.

Conferinta s-a bucurat de un real interes, in sala fiind prezenti peste 230 de medici primari, specialisti si rezidenti din specialitatile: diabet, nutriție și boli metabolice, gastroenterologie, neurologie, cardiologie, psihiatrie, nefrologie, urologie, oftalmologie, dermatologie, chirurgie, medicină de familie, medicina interna care au urmarit cu atentie  subiectele prezentate.

Manifestarea a fost un prilej de aprofundare a patologiei complexe cu care se confrunta medicii care ingrijesc persoane cu Diabet zaharat si, mai ales, a creat premisele unor colaborari interdisciplinare viitoare intre echipele de specialisti prezente.

Actuala editie se doreste o avanpremiera la editiile viitoare care vor continua ideea abordarii in echipa multidisciplinara a persoanelor diabetice, in scopul cresterii calitatii ingrijirii lor.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns