Preşedintele a promulgat legea privind scutirea de la plata impozitului a clădirilor în care funcţionează cabinete de medicină de familie

Stiri

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat pe 26 mai legea pentru modificarea art. 456 alin. (1) lit. h) din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, potrivit căreia clădirile în care funcţionează cabinete de medicină de familie să fie scutite de la plata impozitului pentru imobile.

Camera Deputaţilor a adoptat în 6 mai, în calitate de for decizional, proiectul de modificare a Codului fiscal care prevede că sunt scutite de la plata impozitului pentru imobile clădirile în care funcţionează cabinete de medicină de familie.

Propunerea legislativă are ca obiect de reglementare introducerea unei noi categorii de scutiri de la plata impozitului/taxei pentru imobile aferentă clădirilor/spaţiilor din interiorul acestora, în care sunt organizate şi funcţionează cabinete de medicină de familie.

“Nu se datorează impozit/taxă pe clădiri pentru clădirile unităţilor sanitare publice, precum şi pentru clădirile în care funcţionează cabinete de medicină de familie, cu excepţia încăperilor folosite pentru activităţi economice”, prevede legea. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns