Simpozion european – Probleme de Patologie hepatică

Stiri

Managementul patologiei hepatice în asistența medicală primară

27-28 martie 2020 Novotel Bucharest City Centre
Calea Victoriei 37B, Sector 1, Bucharest
ESPCG împreună cu UEG au plăcerea profesioniștilor din domeniul medical din România oportunitatea de a participa alături de noi la un simpozion despre patologia hepatică.

Abordarea și gestionarea corectă a afecțiunilor hepatice în medicina primară reprezintă o reală provocare. Diferitele afecțiuni hepatice cum ar fi hepatitele virale, bolile hepatice alcoolice și nonalcoolice sunt binecunoscute în Europa, dar în contextul accentuării fenomenului de migrație apar noi provocări și experiențe pe care lectorii ESPCG și experții regionali le împărtășesc cu medicii români.

Sunt așteptați să participe medicii de familie și profesioniștii din domeniul sanitar implicați în tratamentul și gestionarea bolilor hepatice.

Temele legate de patologia hepatică și de managementul acesteia vor fi abordate de către un grup de lectori acreditați, oferind participanților oportunitatea de a interacționa activ pe parcursul întâlnirii.

Toți cei prezenți la eveniment vor primi un certificat de participare cu credite europene, recunoscut de Colegiul Medicilor din România.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns