WEBINAR #2 MedLife: NEfrica de a pleca în vacanță

Stiri

MedLife anunță cel de-al doilea webinar, parte din demersul Nefrică – Împreună vom lupta cu frica prin cunoaștere, care va avea loc miercuri, 15 iulie, ora 12:00, LIVE pe Facebook MedLife Cariere, Youtube MedLife sau platforma dedicată demersului.

Tema acestei ediții este NEfrica de a pleca în vacanță, unde împreună cu invitații vom aborda numeroase subiecte pentru a fi în siguranță și NEînfricați atunci când plecați în călătorii/vacanță.

Vlad Mixich, expert în politici de sănătate, Ana Maria Apostol, medic primar ORL, Andreea Chițu, psiholog clinician, psihoterapeut, deschid o discuție aprofundată despre riscurile, confuziile și măsurile de protecție de care să ții cont atunci când vrei să pornești la drum.

Poți să afli care sunt țările unde poți călători în scop turistic, care sunt riscurile de a fi infectat cu COVID – 19 în avion, unde trebuie să porți măști de protecție, la ce să te aștepți în locurile de destinație sau la revenirea din vacanță, cum te poți proteja în mijloacele de transport în comun sau cum să eviți confuzia dintre o rinită și infecția cu virusul COVID – 19.

Acest webinar are rolul de a-i ajuta pe români să-și planifice în siguranță călătoriile și vacanțele în această vară și nu numai.

Așadar:

  • Când? Miercuri,15 iulie,ora 12:00
  • Unde ? LIVE pe Facebook MedLife Cariere, Youtube MedLife sau  platforma dedicată demersului
  • Tema? NEfrica de călătorii, webinar despre curajul de a porni la drum în siguranță
 
  • Rămâi conectat: Înscrieți-vă la eveniment, având posibilitatea să adresați întrebări specialiștilor

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook

Lasă un răspuns