@webinar Practic MF 26- 27 februarie 2021

Congrese

Știm cu toții că anul 2020 a adus schimbări majore pentru medicul de familie: legislație nouă, sarcini noi, abordări diferite, responsabilități crescute. E firesc să te simți copleșit, dar știi că trebuie să mergi înainte, pacienții depind de tine !

Ce poți face pentru a nu ceda tentației de a lăsa totul baltă?

Vă așteptăm la @webinar Practic MF 26- 27 februarie, unde împreună cu colegii din alte specialități puteți aborda subiecte actuale la nivel practic care să vă ajute în activitatea zilnică.

Cine e așteptat la acest eveniment?

Orice medic de familie care dorește să obțină informații practice, care îl pot ajuta zi de zi la cabinet si care îi pot ușura și traseul pacientlui.

Orice medic de familie care dorește să creeze legături cu colegi medici din alte specialități: medicină de urgență, endocrinologie, cardiologie, obstetrică-ginecologie, etc astfel încât dacă va avea nevoie de un ajutor, sfat, confirmare să știe că are la cine apela.

Orice medic de familie care are pacienți:

Cu dislipidemie- prof. univ. dr. Lucian Petrescu, medic cardiolog, vine cu soluții practice pentru abordarea pacienților

Cu DZ de tip 2- șef lucrări dr. Simona Popescu va discuta impreuna cu dumneavoastra despre managementul acestei patologii în cabinetul dumneavoastră

Cu osteoporoză, care a fost și este o problemă de sănătate publică- doamna dr. Camelia Lăcătușu, medic endocrinolog vă va da răspunsuri la întrebările legate de această afecțiune

Și nu în ultimul rând dacă aveți gravide pe lista dumneavoastră domnul dr. Cristi Furău, medic obstetrică ginecologie vine în atenția dumneavoastră cu ”tips and tricks” pentru a facilita monitorizarea acestor paciente.

Variante de plata:

1 : Plata taxei de participare se face în contul Houston NPA

(Cont RON: RO94 BACX 0000 0003 3054 6010 deschis la Unicredit Tiriac Bank, sucursala Alba Iulia București, EXCLUSIV HOUSTON NPA S.R.L. – CUI RO 25249091, J40/3074/09.03.2009).

După efectuarea plății, pentru a vă putea înscrie la simpozion, vă rugăm să ne trimiteți o copie după OP la adresa de e mail mircea.barbulescu@houston.ro, 0756.030.316 sau la nr. de fax 021.317.09.43.

2 : Plata online

Pentru detalii si inscrieri la eveniment:

Mircea Bărbulescu,

0756.030.316,

mircea.barbulescu@houston.ro

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns