Asociația Daruiește Viață caută echipă medicală pentru spitalul pentru copiii bolnavi de cancer

Stiri

Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu, fondatoarele Asociaţiei „Dăruiește Viață”, caută echipă medicală pentru spitalul pentru copiii bolnavi de cancer, construit din donații.

Potrivit acestora, se cere ca echipă medicală să fie capabilă ca în 10 ani să crească rata de supraviețuire a copilului bolnav de cancer de la 50%, cât este acum, la 70-80%.

“Căutăm oameni vizionari, căutăm oameni muncitori, căutăm oameni pregătiți și dornici să se pregătească alături de care să putem schimba fața oncologiei pediatrice din România. Căutăm medici oncologi și radioterapeuți care să creadă în puterea lor de a schimba lumea. Și alături de care noi să o schimbăm. Căutăm cadre medicale bine pregătite care să salveze vieți. Noi le vom fi alături în lupta asta grea”, au anunțat fondatoarele asociației pe pagina de Facebook.

Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu au spus că deși este greu, există initiative similare care au reușit.

“ Știu că e greu, ne spun mulți că nu vom reuși, că sistemul e putred, că nu avem cu cine. Ne temem de asta? Da, ne temem. Dar în același timp știm că, deși va fi greu, deși din când în când ni se va părea imposibil, vom reuși. Și când zic că vom reuși mă uit la cei care au reușit. Știu două inițiative similare: St. Jude Children’s Research Hospital și Children’s Cancer Hospital Eygpt 57357. Ei au reușit. Și noi putem”, potrivit lui Carmen Uscatu.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns