Chestionar ANMCS privind percepția pacienților despre managementul calității în sănătate

Stiri

Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate (ANMCS) a demarat proiectul “Standarde de calitate pentru asistența medicală primară și de ambulatoriu în România”, finanțat și monitorizat de Comisia Europeană.

Vă rugăm să ne acordați 15-20 minute pentru a ne împărtăși percepția dvs. cu privire la managementul calității în sănătate, răspunzând întrebărilor din chestionarul pe care îl regăsiți pe link-ul de mai jos.

Completați chestionarul dacă ați fost pacient pentru unul dintre următoarele servicii de sănătate: paraclinic radiologie și imagistică medicală, servicii de urgență fără internare în spital (ambulanțe), dispozitive medicale personalizate conform unei prescripții medicale, medicină de familie, și medicină dentară.

Opinia dvs. este foarte importantă, iar informațiile pe care ni le veți furniza ne vor ajuta să facem o analiza a situației curente în vederea îmbunătățirii managementului calității în medicina primară și în serviciile de sănătate acordate în regim ambulatoriu.

Vă asigurăm că nu prelucrăm date ce pot duce la identificarea dvs. prelucrările statistice vizând doar analize anonimizate.

Menționăm că răspunsurile dvs. vor fi salvate doar la final prin apăsarea butonului Submit de la sfârșitul chestionarului.

Am aprecia foarte mult răspunsul dvs. până la data de 15 august 2020.

Accesați chestionarul folosind link-ulhttps://eu5se.voxco.com/SE/?st=dGl9jwNdjcqhCHonG%2FApU7XbB4Wbj%2FVcHHSYKWXcJBo%3D

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns