Clinica Polisano a lansat o licitaţie de amploare pentru achiziţia de materiale sanitare

Stiri

Clinica Polisano a lansat o licitaţie de până la 252,66 milioane lei (52,9 milioane euro), fără TVA, pentru achiziţia de materiale sanitare şi dispozitive medicale, potrivit unui anunţ publicat pe platforma SEAP. Valoarea achiziţiilor este estimată între 707.618 lei şi 252,66 milioane lei. Tipul procedurii este licitaţie deschisă.

Acordul cadru vizează furnizarea de materiale sanitare şi dispozitive medicale pentru activitatea proprie (surse proprii), cât şi pentru Programul Naţional de Boli Cardiovasculare – finanţat din Fondul Naţional Unic de Asigurări Sociale de Sănătate.

Procedurile vizează tratamentul pacienţilor cu patologie cardiovasculară şi indicaţie chirurgicală prin proceduri de chirurgie cardiovasculară (adulţi); tratamentul pacienţilor cu anevrisme aortice prin tehnici hibride; tratamentul pacienţilor cu stenoze aortice, declaraţi inoperabili sau cu risc chirurgical foarte mare, prin tehnici transcateter.

Contractul este împărţit în loturi şi pot fi depuse oferte pentru un număr maxim de 155 loturi. Numărul maxim de loturi care pot fi atribuite unui singur ofertant este de 155.

Numărul maxim preconizat de participanţi la acordul-cadru este 3. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 7 ianuarie 2020.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns