CNAS suspendă acordarea audiențelor pe perioada stării de urgență

Stiri

Conducerea CNAS a decis suspendarea audiențelor și a relațiilor directe cu publicul pentru a preveni răspândirea infectării cu coronavirus.

Măsura de suspendare a audiențelor la sediul instituției va fi aplicată în toate casele de asigurări de sănătate teritoriale, cu posibilitatea ca, în funcție de evoluția situației să fie luate noi decizii.

Pentru ca activitatea de relații cu publicul să nu aibă de suferit, în contextul în care aceasta se va desfășura cu precădere prin telefon, poștă sau poștă electronică, conducerea CNAS asigură personalul necesar care răspunde solicitărilor primite.

Recomandăm ca doar în cazuri de urgență și dacă nu există o altă variantă de transmitere a documentelor, acestea sa fie depuse la registratura instituției, pentru a limita astfel cât mai mult deplasările și interacțiunea cu alte persoane.

Cetățenii care doresc să obțină informații sau să ne sesizeze diferite aspecte din sfera de competență a Casei Naționale de Asigurări de Sănătate ne pot contacta la numerele de tel. 0372309262 sau  0372309182 sau pe e-mail: relpubl1@casan.ro.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns