Colentina GastroMarathon 2019: 21-22 noiembrie, Bucuresti

Congrese

Dacă vreți să faceți schimb de experiență cu gastroenterologi, cu practică și cazuistică vastă în endoscopia intervențională și bolile inflamatorii intestinale, nu puteți lipsi de la GASTO MARATHONUL organizat de Conf. Dr. Bogdan Mateescu, șef secție Gastroenterologie la Spitalul Clinic Colentina, administrat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București.
Colentina GastroMarathon 2019, organizat de Societatea Romana de Endoscopie Gastrica si Digestiva, se va desfasura in perioada 21-22.11.2019, Hotel Caro, Str. Barbu Vacarescu Nr. 164, Bucuresti. Numarul estimat de participanti este 150.

Seria de cursuri interactive începută acum 7 ani de echipa de Gastroenterologie a Spitalului Clinic Colentina continuă și în 2019.
Construind pe experiența anilor anteriori, sunteți invitați să vă alăturați experților care vor prezenta cazuri de endoscopie intervențională și de boli inflamatorii intestinale. Noul format își propune discutarea și clarificarea problemelor întâlnite în practica de zi cu zi, într-o formulă inedită. Vor fi prezenți experți pentru discuții interactive în panel.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns