Comunicat de presă – Ministerul Sănătăţii

Stiri

La solicitarea Asociaţiei Distribuitorilor şi Retailerilor Farmaceutici din România (ADRFR), în baza prevederilor Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Sănătăţii organizează luni, 29 iulie 2019, ora 15.00, la sediul Ministerului Sănătăţii, sala de consiliu, etaj 2, şedinţa publică de dezbatere a proiectului de Ordonanţă a Guvernului pentru modificarea şi completarea Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative în domeniul sănătăţii.

Modalitatea de colectare a recomandărilor: Persoanele care vor lua cuvântul în cadrul şedinţei publice sunt rugate să transmită propunerile pe care le vor prezenta şi în format electronic, word, la adresa de email: mihaela.raiciulescu@ms.ro, cu specificarea articolului sau articolelor din proiectul de act normativ, data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului, până la data de 29 iulie 2019, ora 9:00.

Modalitatea de înscriere:

– în format electronic la adresa de email: mihaela.raiciulescu@ms.ro, până la data de 29.07.2019, ora 9:00, în limita a 40 de locuri disponibile;

– pentru înscriere sunt necesare: nume şi prenume, seria şi numărul documentului de identitate, compania/instituţia, doresc/nu doresc luarea cuvântului;

– accesul se va face pe baza documentului de identitate, luni, 29.07.2019, începând cu ora 14.30.

Luarea cuvântului: în ordinea înscrierii.

Timpul alocat luării cuvântului: 3 minute.

Potrivit prevederilor art. 7, alin. (10), lit. b) din Legea nr. 52/2003, „b) dezbaterea publică se va încheia în momentul în care toţi solicitanţii înscrişi la cuvânt şi-au exprimat recomandările cu referire concretă doar la proiectul de act normativ în discuţie;”.

La dezbaterea publică vor participa:

– domnul Dan Octavian Alexandrescu, secretar de stat,

– reprezentanţi ai Direcţiei politica medicamentului şi a dispozitivelor medicale,

– reprezentanţi ai Direcţiei generale de asistenţă medicală şi sănătate publică,

– reprezentanţi ai Centrului de resurse umane în sănătate publică,

– reprezentanţi ai Direcţiei generale juridică şi resurse umane,

– reprezentanţi ai Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate,

– reprezentanţi ai Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale.

Proiectul de act normativ poate fi vizualizat la adresa de web: www.ms.ro, rubrica Transparenţă decizională – Acte normative în transparenţă.

Cu stimă,
Ministerul Sănătăţii

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns