Conferinta “Managementul diabetului zaharat centrat pe pacient” – editia inaugurala: 27 noiembrie, Bucuresti

Congrese

Prima Conferinta Medicala cu tema „MANAGEMENTUL DIABETULUI ZAHARAT – CENTRAT PE PACIENT” va avea loc pe 27 noiembrie 2019 la Novotel Bucharest City Center. Conferinta va fi coordonata stiintific de Prof. Univ. Gabriela Radulian si va fi organizata sub egida Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București si a Academiei de Stiinte Medicale.

Evenimentul va oferi informatii noi si utile pentru practica zilnica, atat a medicilor specialisti, cat si a medicilor de familie implicati in ingrijirea persoanelor cu diabet zaharat. Tematica este legata de abordarea multidisciplinara a complicatiilor pacientului cu diabet zaharat. Diagnosticul cat mai precoce al diabetului zaharat, interventia prin optimizarea stilului de viata si tratament specific, controlul metabolic si reducerea factorilor de risc cardiovasculari, realizeaza o abordare multifactoriala care vizeaza reducerea riscului de aparitie a complicatiilor cronice micro- si macrovasculare.

Conferinta reunește medici din diverse specialități medicale: diabet, nutritie si boli metabolice, gastroenterologie, neurologie, cardiologie, psihiatrie, nefrologie, urologie, oftalmologie, dermatologie, chirurgie, medicina de familie, medicina interna.

Editia inaugurala va cuprinde prezentari ale unor lideri de opinie de top la national national in domeniul abordat si va reuni medici primari, specialisti si rezidenti in audienta.

Acest eveniment medical va fi creditat cu puncte EMC.

Mai multe detalii gasiti pe: http://medwayevents.ro/managementul-diabetului/descriere-eveniment/

Pentru inscriere accesati link-ul: http://medwayevents.ro/managementul-diabetului/inregistrare/

MedWayEvents

M: +4 0744 366 199/+4 0722 774 514

E-mail: office@medwayevents.ro

Web:www.medwayevents.ro

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns