Conferinta medicala „MANAGEMENTUL DIABETULUI ZAHARAT – CENTRAT PE PACIENT”

Congrese

27 martie 2020Complex Riviera by ANNA Events

Colegiul Medicilor Gorj impreuna cu Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila„ din Bucuresti si Academia de Stiinte Medicale va invita sa va inscrieti la conferinta medicala „MANAGEMENTUL DIABETULUI ZAHARAT – CENTRAT PE PACIENT”, care face parte din programul SMARTDIAB 2020, coordonat stiintific de doamna Prof. Univ. Dr. Gabriela Radulian.

Manifestarea are statut de Conferinta de Educatie Medicala Continua si este creditata cu puncte EMC.

Specialitatile creditate: diabet, nutriție și boli metabolice, endocrinologie, reumatologie, gastroenterologie, neurologie, cardiologie, nefrologie, pediatrie, dermatologie, chirurgie, medicină de familie, medicina interna.

Tematica acestei conferinte este legata si de diagnosticul cat mai precoce al diabetului zaharat, interventia prin optimizarea stilului de viata si controlul metabolic prin tratament specific, precum si reducerea factorilor de risc cardiovasculari. Pornind de la faptul ca persoanele cu diabet zaharat si cu complicatii cronice au nevoie de un management integrat, apare noul concept multidisciplinar adresat ingrijirii acestora, punand accentul pe importanta individualizarii tratamentului, in scopul înregistrarii unor progrese reale in cresterea calitatii vietii lor.

Taxa de participare este de 100 de lei  pentru inscriere pana la data de 22 martie 2020 si se poate achita in contul RO69 INGB 0000 9999 0886 8185, deschis la ING Bank, beneficiar, SC MedWay Events SRL, CUI 40629094

Pentru inscriere, puteti accesa link-ul: https://medwayevents.ro/inregistrare-smartdiab-2020-targu-jiu/

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns