Conferința Națională de Management Medical Modern: 29 noiembrie – 1 decembrie, Poiana Brașov

Congrese

A 26-a ediție a Conferinței Naționale de Management Medical Modern aduce în dezbatere o temă de actualitate și interes pentru domeniul medical și societatea românească: Spitalul la cheie. Spitalul viitorului.

Evenimentul moderat de Vlad Mixich, medic și jurnalist român, se va desfășura în perioada 29 noiembrie – 1 decembrie, la hotel Alpin, din Poiana Brașov și va cuprinde un pogram variat și interactiv, cu dezbateri, prezentări în plen, work-shop-uri și studii de caz, susținute de speakeri de top români și străini.

Lansat în 2007, Programul Național de Management Medical Modern în Spitalele Publice are ca și componentă de referință pentru societatea medicală românească Conferința Națională de Mamangement Medical Modern, cu câte 2 manifestări pe an, având un istoric de 25 de ediții organizate până în prezent și peste 7500 de participanți.

Programul național de management medical modern în spitalele publice organizat în parteneriat cu ANMCS, își propune o abordare complexă a managementului sanitar de calitate, prin abordarea unor teme de actualitate: legislație în domeniu, siguranța pacientului, achizițiile publice, finanțarea sistemului de sănătate, tehnologii și aplicații medicale noi etc.

Vor fi prezenți reprezentanți ai Autorităților Centrale cu atribuții de reglementare și control în domeniul sănătății; Manageri, Directori Medicali și Directori Financiari din spitalelele publice; reprezentanți ai DSP-urilor și Caselor Județene de Asigurări de Sănătate; reprezentanți ai Asociațiilor Profesionale din domeniul medical; companii care activează în domeniul sănătății.

Mai multe detalii legate de participare și program veți găsi pe site-ul evenimentului: http://www.medicalmanager.ro/SPUBMMM/

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns