Conferința Națională „Tehnologii Moderne în Patologia Neurovasculară”: 27-29 martie, Iași

Congrese

Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu” Iași, Societatea de Neuroradiologie și Radiologie Intervențională din România,Societatea Română de Neurochirurgie, Societatea Română de Oftalmologie, Societatea de Neurologie din România, Academia de Științe Medicale, Colegiul Medicilor din România și Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” Iași organizează lucrările Conferinței Naționale „Tehnologii Moderne în Patologia Neurovasculară”, ce vor avea loc în perioada 27-29 martie 2020, în Iași.

Principalele teme ale conferinţei vor fi: tratamentul complex al patologiei neurovasculare, diagnosticul și tratamentul accidentelor vasculare cerebrale (stroke), patologia cardio vasculară, actualități în neuroanestezie, radiochirurgie, neuro–oftalmologie, neuroimagistică, neurosonologie, biologie neurovasculară, neuropatologie, tratamentul endovascular şi chirurgical în stroke.

PARTICIPANȚIAceastă conferință este destinată neurochirurgilor, oftalmologilor, neuroradiologilor intervenționali, cardiologilor, neurologilor, chirurgilor endovasculari, rezidenților, asistenților medicali, studenților, precum și altor profesioniști din domeniul sănătății, cu un interes special în domeniul chirurgiei neurointervenționale și cerebrovasculare.

OBIECTIVE: Scopul general al acestei conferințe este de a îmbunătăți competența și performanța publicului țintă prin furnizarea de conținut educațional de ultimă oră, care prezintă cele mai noi progrese în terapiile actuale și cercetarea clinică. Sperăm că angajamentul nostru de lungă durată în ceea ce privește inovația pentru salvarea vieții se va traduce într-o îngrijire îmbunătățită a pacienților.

Pe parcursul celor trei zile de dezbateri vor fi prezentate sinteze cuprinzând realizările Spitalului Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu” Iași din ultimii zece ani și se vor desfășura aplicații practice și cursuri moderne de: Tratamentul endovascular în patologia vasculară cerebrală și spinală, Terapia intensivă şi stroke-ul, Tratamentul decompresiv în infarctul cerebral supraacut, Tratamentul fibrinolitic în stroke, Imagistica în bolile cerebrovasculare, neurosonologie, neuroimagistică, neuro-oftalmologie, prevenția în stroke și neuropatologie.

“Sperăm că acest eveniment, să reprezinte un moment bun și un prilej optim pentru schimbul de cunoștințe, care să genereze noi idei, concepte, strategii și abilități practice în Patologia Neurovasculară. Nu în ultimul rând, să fie o nouă ocazie pentru amintiri frumoase și prietenii noi. Vă invităm să participați cu lucrări proprii și noutăți, atât pentru a face cunoscute ultimele achiziții în domeniu, cât și pentru a deschide ochii tinerilor rezidenți asupra domeniilor fascinante ale neurochirurgiei, neurologiei, neurooftalmologiei, neuroradiologiei și pentru a-i atrage spre acestea”, declară Șef lucrări Dr. Lucian Eva – Președintele Conferinței și Dr. Nicolaie Dobrin – Președintele Executiv al Conferinței.

COMITET ORGANIZATORIC

PREȘEDINTE CONFERINȚĂ:
Șef Lucrări Dr. Lucian EVA

PREȘEDINTE EXECUTIV AL CONFERINȚEI:
Dr. Nicolaie DOBRIN

PREȘEDINȚI DE ONOARE AI CONFERINȚEI:
Acad. Prof. Dr. Alexandru CIUREA
Conf. Dr. Horia PLEȘ
Conf. Dr. Mircea FILIP

COORDONATORI PROGRAM CONFERINȚĂ:
Prof. Dr. Dănuț COSTIN
Prof. Dr. Nicolae IANOVICI
Prof. Dr. Danisia HABA
Conf. Dr. Dana Mihaela TURLIUC
Conf. Dr. Dan CUCIUREANU

COMITET ȘTIINȚIFIC CONFERINȚĂ:
Acad. Prof. Dr. Liviu PENDEFUNDA
Prof. Dr. Danisia HABA
Prof. Dr. Anca SAVA
Prof. Dr. Gheorghe DOROBĂȚ
Conf. Dr. Tudor CIUHODARU
Şef Lucrări Dr. Diana-Nicoleta HODOROG
Asis. Univ. Dr. Marius DABIJA
Asist. Univ. Dr. Bogdan COSTĂCHESCU
Dr. Cezar POPESCU
Dr. Emanuela HORODINCĂ
Dr. Bogdan Ionut DOBROVĂȚ
Dr. Gabriela Florența DUMITRESCU
Dr. Alexandru CHIRIAC

SECRETARI COMITET ȘTIINȚIFIC CONFERINȚĂ:
Asist. Univ. Dr. Bogdan ILIESCU
Asit. Univ. Dr. Alin Constantin IORDACHE
Dr. Florentina Anca DANCIU
Dr. Daniel NACONECINÎI

Taxe de participare până la 1 martie 2020
  • Medic Primar: 600 lei
  • Medic Specialist: 500 lei
  • Medic Rezident: 400 lei
  • Student: 200 lei
  • Alte categorii: 300 lei.

Taxe de participare de la 1 martie 2020

  • Medic Primar: 750 lei
  • Medic Specialist: 650 lei
  • Medic Rezident: 550 lei
  • Student: 350 lei
  • Alte categorii: 450 lei.

* Taxele de participare includ: acces la lucrările cursului și în zonele expoziționale, pauzele de cafea, pauzele de gustare, certificatul de participare cu credite EMC din partea Colegiului Medicilor din România, certificat de participare fără credite EMC.
** Accesul se va face în baza ecusonului de participant.
*** Politică de confidențialitate.

Plata în RON prin virament bancar se va face către:
S.C. CONSULTING PARTENER S.R.L.
C.I.F.: RO 17399900
Nr. Registrul Comerțului: J 22/ 832 / 2005
CONTURI BANCARE:
IBAN: RO45 BTRL RONC RT0P C622 8701, deschis la Banca Transilvania
IBAN: RO15 INGB 0000 9999 0526 2309, deschis la ING BANK IASI
Detalii plată: Vă rugăm specificați pe confirmarea de plată: ”Conferinta Neurovascular / Numele dvs.”

Evenimentul va fi creditat cu  credite EMC de către Colegiul Medicilor din România. LOCURI LIMITATE: 60. TERMEN LIMITĂ PENTRU ÎNREGISTRARE1 MARTIE 2020.

ÎNREGISTRARE: http://neurovascular.ro/inscriere/

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns