Dezvoltarea de soluții inovative pentru protecția personalului din instituțiile sanitare și a populației împotriva contaminării cu virusul SARS-CoV-2

Stiri
Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila”București si Universitea POLITEHNICA din Bucureşti au plăcerea de a vă invita să participaţi
Joi, 17 septembrie 2020, începând cu ora 14:00, LIVE, la lansarea unei tehnologii inovatoare TU-OM.

Această tehnologie inovatoare permite crearea unor materiale de protecție împotriva contaminării cu virusul SARS-CoV-2 şi se adresează unităților sanitare şi mediului de afaceri. Prin intermediul acestei tehnologii se poate asigura atât protecţia personalului medical expus, din toate unitățile sanitare, cât și a populației în general ( inclusiv a elevilor din unităţile de invăţământ).

Tehnologia a fost dezvoltată printr-un parteneriat între Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila”- București, Spitalul de Urgență Universitar-București, Universitatea POLITEHNICA din București, Centrul de Cercetări Științifice Medico-Militare și Stimpex SA.

În cadrul evenimentului se vor prezenta descrierea tehnologiei și rezultatele studiilor efectuate de către cercetători din cadrul proiectului.

Conferința va avea loc în mediul online, LIVE, pentru acces folosiţi unul dintre următoarele link-uri:
https://www.facebook.com/MediaMedPublicis
https://www.youtube.com/user/MediaMedPublicis

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook.
 

Lasă un răspuns