Dorim să informăm toți medicii din România despre măsura de sprijin gestionată de către Ministerul Economiei care oferă ajutor nerambursabil tuturor medicilor care au fost implicați în transportul, echiparea, evaluarea, diagnosticarea și tratamentul pacienților diagnosticați cu COVID-19

Stiri

Dorim să informăm toți medicii din România despre măsura de sprijin gestionată de către Ministerul Economiei care oferă ajutor nerambursabil tuturor medicilor care au fost implicați în transportul, echiparea, evaluarea, diagnosticarea și tratamentul pacienților diagnosticați cu COVID-19, care nu au beneficiat de stimulentul medical acordat în baza Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 43/2020 pentru aprobarea unor măsuri de sprijin decontate din fonduri europene, ca urmare a răspândirii coronavirusului COVID-19, pe perioada stării de urgență, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 82/2020.

Fata de sesiunea anterioara, medicii de familie implicati transportul, echiparea, evaluarea, diagnosticarea și tratamentul pacienților diagnosticați cu COVID-19 se pot înscrie și pot completa și transmite Anexa 3 la procedura programului pentru a beneficia de ajutorul financiar nerambursabil.

În perioada 18.10.2021-25.10.2021 este activă preînscrierea pentru sesiunea a doua aferente Măsurii 1 – Microgranturi. Invităm noii aplicanți eligibili, respectiv Întreprinderi Individuale, Întreprinderi Familiale, Profesii Liberale, dar și pe cei din restul de categorii eligibile care nu au cont, să înregistreze cu semnătură electronică datele reprezentantului legal/împuternicit, cât și datelor IMM/PFA/ONG/CMI/II/IF/profesie liberală, date cu care se vor înscrie începând cu data de 25 octombrie 2021, ora 10.00, în cadrul sesiunii a doua aferente măsurii de Finanțare “Microgranturi”.

Precizăm că aplicanții care sunt deja înscriși în platforma informatică  vor putea utiliza aceste conturi în noua sesiune cu obligativitatea de a regenera, semna și reîncarca declarațiile și documentele actualizate.

Documentația măsurii publicată în Monitorul Oficial nr. 989 din data de 15.10.2021 se afla pe site-ul institutiei la adresa http://www.economie.gov.ro/anunt-privind-procedura-de-implementare-a-sesiunii-a-2-a-pentru-masura-1-microgranturi.  Linkul de preînscriere este activ la adresa https://granturi.imm.gov.ro/auth/login, iar numărul de call center disponibil pentru suport și asistență tehnică este 0219059 !

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook , Instagram , YouTube , TikTok .