Jurnalul de Chirurgie a fost relansat online

Stiri

Site-ul Jurnalului de Chirurgie a fost relansat în luna ianuarie a acestui an la adresa web www.jurnaluldechirurgie.ro și este disponibil în permanență cu informații actualizate din domeniul chirurgiei românești.

Jurnalul de chirurgie este o revistă electronică, cu acces liber („Open Access”), ce se adresează tuturor specialităţilor chirurgicale şi are drept obiective asigurarea unui mijloc de informare eficient şi încurajarea tinerilor medici şi cercetători de a-şi publica rezultatele activităţii clinice şi de cercetare.

Jurnalul de chirurgie a apărut în 2005, prin efortul colectivului inimos al Clinicii I Chirurgie, U.M.F. Iaşi, după succesul dezvoltării site-ului www.laparosurg.ro, una dintre primele platforme de e-learning din România şi prima cu profil medical, ca o dezvoltare a conceptului de e-learning/e-teaching medical. Începând cu 2012, Jurnalul de chirurgie apare într-un  nou format, este patronat de Academia de Ştiinţe Medicale şi, alături de revista Chirurgia, este agreat oficial de Societatea Română de Chirurgie şi utilizează serviciile CrossRef (DOI) pentru indexarea articolelor. Fondator și Editor şef al Jurnalului de Chirurgie este Prof. Dr. Eugen Târcoveanu (Universitatea de Medicină şi Farmacie „Gr. T. Popa” Iaşi), iar Redactor şef este Prof. Dr. Radu Moldovanu (Universitatea de Medicină şi Farmacie „Gr. T. Popa” Iaşi, Hopital Les Bonnettes, Arras, France).

Portalul Jurnaluldechirurgie.ro oferă acces gratuit la arhiva tuturor articolelor publicate în Jurnalul de Chirurgie de la înființarea sa și până în prezent, alături de informații la zi din toate ramurile chirurgiei moderne și un calendar al celor mai importante evenimente naționale din acest vast domeniu.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns