MedLife continuă extinderea teritorială și deschide prima clinică de mari dimensiuni din Târgu Mureș

Stiri

MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, reconfirmă planurile de extindere teritorială prin inuaugurarea primei clinici medicale de mari dimensiuni din Târgu Mureș. Noua unitate multidisciplinară pune la dispoziția pacienților din centrul și nordul țării 16 specialități medicale și chirurgicale pentru consultații, investigații și intervenții chirurgicale minore, asigurând un circuit integrat de investigare, diagnosticare și tratament.

Hyperclinica MedLife Târgu Mureș se întinde pe o suprafață de 1000 de mp și cuprinde 12 cabinete medicale, o unitate de recoltare, un departament de imagistică utilat cu RMN și alte echipamente medicale, o sală de mici intervenții chirurgicale și o sală de investigații. Investiția pentru deschiderea acestei unități se ridică la 2 milioane euro.

“Continuăm consolidarea rețelei MedLife în orașele medii și mari și ne bucurăm că putem oferi locuitorilor din centrul și nordul țării acces facil la servicii medicale integrate, la standarde europene, în noua Hyperclincă din Târgu Mureș. În acest moment, ne mândrim cu cea mai extinsă reţea de clinici și centre medicale proprii din ţară, MedLife fiind prezentă în peste 25 de oraşe, iar obiectivul nostru este să continuăm sistematic acest proces de consolidare. De altfel, în prezent, orice pacient poate ajunge într-o unitate MedLife în aproximativ o oră de mers cu mașina, indiferent de zona în care se află, ceea ce reprezintă un avantaj extrem de important în facilitatea accesului la servicii medicale de calitate”a declarat Mihai Marcu, Președinte și CEO MedLife Group.

Echipa multidisciplinară din cadrul Hyperclinicii MedLife Târgu Mureș este alcătuită din peste 36 de medici cu experiență, care acoperă un spectru larg de specialități medicale și chirurgicale. Printre specialitățile medicale disponibile în Hyperclinica MedLife Târgu Mureș se numără: medicină internă, cardiologie, gastroenterologie, neurologie, endocrinologie, dermatovenerologie, dermatocosmetică, alergologie, pneumologie și reumatologie. Totodată, pe zona de chirurgie, pacienții au la dispoziție specialiști în ortopedie – traumatologie, chirurgie generală, chirurgie estetică și microchirurgie reconstructivă, neurochirurgie, ORL și obstetrică – ginecologie pentru intervenții minore.

Departamentul de investigații imagistice oferă pacienților din Târgu Mureș examinări de înaltă calitate prin intermediul echipamentelor și softurilor de ultimă generație. Clinica dispune de un RMN și de 6 ecografe moderne pentru investigații de tip ecografie de cord, abdomen, pelvis, tiroidă, testicul, părți moi, mamară și axilară, vasculară Doppler și de aparat locomotor.

De asemenea, cea mai nouă hyperclinică MedLife este prevăzută și cu un cabinet de explorări funcționale, în cadrul căruia pacienții pot beneficia de investigații precum EKG, spirometrie, test de efort, montare holtere EKG sau holtere pentru tensiunea arterială.

MedLife a lansat conceptul de „hyperclinică” în 2004, odată cu inaugurarea Hyperclinicii MedLife Grivița din București, cea mai mare clinică din portofoliul MedLife. Acest concept face referire la o clinică de mari dimensiuni, care reunește sub același acoperiș investigații clinice și paraclinici, de la analize de laborator și servicii de imagistică până la consultații și investigații medicale pentru toate specialitățile medicale.

În prezent, MedLife își desfășoară activitatea în aproape 700 de locații proprii și partenere, dintre care peste 230 de clinici și hyperclinici, având cea mai extinsă rețea de unități medicale la nivel național.

Hyperclinica MedLife Târgu Mureș este situată pe Str. Gh. Marinescu Nr. 2 și funcționează de luni până vineri, în intervalul orar 07:00-20:00. Pentru informații și programări, pacienții pot accesa numărul de call center 0265960.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook , Instagram , YouTube , TikTok .