Congresul Național de Psihiatrie va avea loc in perioada 12 – 15 iulie 2022, Hotel Napoca, Cluj Napoca și online

Congrese
Dragi colegi,
 
Îmi face deosebită plăcere să vă invit să participați la cea de-a opta ediție a Congresului Național de Psihiatrie!
 
Întrucât ne dorim să oferim comunității noastre științifice cel mai bun context pentru conectare, informare și dezvoltare profesională în acești ani plini de provocări, ne propunem ca acest eveniment, programat în perioada 12-15 iulie 2022, să se desfășoare pentru prima dată în format HIBRID. Reuniunea față în față la Grand Hotel Napoca va fi completată de evenimentul online, găzduit de platforma virtuală cu care v-am obișnuit deja și de aplicația smartphone v-CNP 2022.
 
Tema acestei ediții, Sănătatea mintală: Viziune globală | Strategie națională | Aplicare translațională, este premisa oportună pentru configurarea unui program științific valoros și relevant. Invitații din țară și din străinătate vor contribui, ca în fiecare an, la un dialog antrenant, menit să aducă în prim plan informații actuale și posibile soluții pentru îmbunătățirea metodelor de îngrijire a sănătății mintale a populației.
 
Așadar, numeroase oportunități de învățare și relaționare vă așteaptă online și offline, într-un format adaptat vremurilor actuale. Vă invităm să participați activ la Congresul CNP 2022, susținând astfel misiunea Asociației Române de Psihiatrie și Psihoterapie – A.R.P.P. de a oferi acces la educație, informații științifice și cele mai bune practici în psihiatrie.
 
Și, pentru că siguranța participanților și partenerilor noștri rămâne prioritară, vom monitoriza permanent contextul epidemiologic la nivel național și internațional, fiind pregătiți, la nevoie, inclusiv pentru trecerea evenimentului în format exclusiv virtual.
 
Cu aleasă prietenie,
 
Prof. Dr. Doina Cozman
 
Președinte Asociația Română de Psihiatrie și Psihoterapie – A.R.P.P.
 
Președinte Congres CNP 2022
 
Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook , Instagram , YouTube , TikTok .