Şcoala de Vară a Societății Române de Pediatrie: 26-30 august, Costinești

Congrese

În perioada 26-30 august 2019, SRPED organizează cea de-a 16 ediţie a Şcolii de Vară a Societății Române de Pediatrie, în Vox Maris Resort din Costineşti, eveniment de tradiţie adresat medicilor pediatri primari şi specialişti şi rezidenţilor cu specializare pediatrică, un bun prilej de aprofundare a cunoştinţelor, dar şi de petrecere a celor mai frumoase zile de vacanţă la mare.

Programul ştiinţific cuprinde discuţii interactive pe marginea unor cazuri clinice, ateliere de lucru şi prelegeri susţinute de cadre didactice de prestigiu din domeniul pediatriei. Printre speakeri se numără Prof. Dr. Doina Anca Pleşca (coordonator curs), Prof. Dr. Oana Mărginean, Prof. Dr. Otilia Mărginean, Prof. Dr. Sorin Man, Prof. Dr. Cristian Gheonea şi alţi lectori prezenţi la ediţiile anterioare. Puteţi vedea programul ştiinţific complet accesând https://svped.medica.ro/2019/program-stiintific/.

Între activităţile recreative, vă recomandăm – pe lângă binevenita relaxare la plajă – înviorarea de dimineaţă, clasele de aqua gym, plimbările cu vaporaşul pe Lacul Costineşti, dar şi competiţiile pline de adrenalină de la Wibit Sea Water Park Costineşti.  Cursul este creditat de către Colegiul Medicilor din România cu 30 credite EMC.

Locurile sunt limitate. Pentru înscrieri online, accesaţi: https://svped.medica.ro/2019/inscriere-costinesti/.

Website eveniment: https://svped.medica.ro/2019/.

Lasă un răspuns