Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București va organiza o serie de workshopuri derulate în cadrul proiectului „Program postuniversitar de formare în economia sănătății [HEALTHESIS]”

Cursuri

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București va organiza o serie de workshopuri derulate în cadrul proiectului „Program postuniversitar de formare în economia sănătății [HEALTHESIS]”/ SMIS 149892, aprobat prin contractul de finanțare nr. POCU/918/4/8/149892.

Primul workshop cu titlul „Health system performance management to increase the value of health care services” se va desfășura în data de 12 Septembrie 2022, în format online.

Workshop-ul va fi condus de Prof. Nicolaas Sieds Klazinga, de la Centrul Medical Academic din cadrul Universității din Amsterdam. Workshopul se va concentra pe aspecte privind managementul performanței sistemelor de sănătate.

Proiectul „Program postuniversitar de formare în economia sănătății [HEALTHESIS]” este implementat de Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, în calitate de beneficiar, în parteneriat cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș și cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Date de contact:

Ana Cernega

Asistent promovare proiect

E-mail: healthesis.umf@saromediasrl

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook , Instagram , YouTube , TikTok .