Universitatea de Vară în Medicină de Familie (UVMF): 1-5 septembrie, Moeciu

Congrese

În perioada 1-5 septembrie 2019, SAMF şi AREPMF organizează Universitatea de Vară în Medicină de Familie (UVMF), în cel mai modern resort situat în una dintre cele mai frumoase regiuni montane din România, Moeciu.

UVMF se adresează medicilor primari şi specialişti şi rezidenţilor în medicină de familie, fiind un bun prilej de a completa cunoştinţele legate de practica medicală zilnică din cabinetul MF, dar şi de a petrece câteva zile de vacanţă, alături de cei dragi. Evenimentul este family friendly şi puteti participa la UVMF însoţiţi de copii sau de alţi membri ai familiei: https://uvmf.samf.ro/2019/family-friendly/.

Pe durata celor 5 zile, medicii vor beneficia de un maraton de workshop-uri interactive. Pentru a vedea programul ştiinţific complet, accesaţi https://uvmf.samf.ro/2019/program-stiintific/.

Dintre activităţile recreative, vă recomandăm să participaţi la drumeţiile în zonă (Rezervaţia Bucegi, Parcul Naţional Piatra Craiului, Peştera Uluce şi Lacul fără Fund) şi la focul de tabără, dar şi să admiraţi etnografie şi folclor autentic la Muzeul Familiei Preda din Fundata. Nu rataţi cursul de pictură în aer liber cu Mariana Cîmpeanu  – https://www.marianacimpeanu.ro/.

Vă invităm să vizionaţi interviurile coordonatorilor UVMF: https://uvmf.samf.ro/2019/

Cursul este creditat de către Colegiul Medicilor din România cu 30 credite EMC.

Pentru înscrieri online, accesaţi: https://uvmf.samf.ro/2019/inscriere/

Website eveniment: https://uvmf.samf.ro/2019/

Lasă un răspuns