Webinarul “Medicina de familie- prima linie în asistența medicală primară”, ediția XVII, 7-8 octombrie 2022

Congrese

Oamenii sunt agresivi pentru că se simt în nesiguranță. Cât de multă nesiguranță este în jurul nostru, putem vedea după intensitatea acțiunilor agresive, de orice fel, la orice nivel.

În ianuarie 2022, pentru prima oară, Guvernul a stabilit printr-o Ordonanţă de Urgenţă, amenzi pentru comportamentul agresiv în conducerea vehiculelor pe drumurile publice.

Despre ce facem cu agresivitatea, a noastră sau a celorlalți, vorbim la webinarul “Medicina de familie- prima linie în asistența medicală primară”, ediția XVII, în perioada 7-8 octombrie * (vineri și sâmbătă) cu dr. și psihoterapeut integrativ  Miruna Lovinescu și conf. univ.  dr. șerban Turliuc, medic primar psihiatru, psiholog si psihoterapeut.

Evenimentul creditat EMC, organizat de Asociația Profesională a Medicilor de Familie Brăila se adresează medicilor de familie din întreaga țară și aduce în prim plan cele mai recente ghiduri lansate în România, nouăți referitoare la vaccinare și diabet, actualizări de informații pentru patologii frecvent asociate cu afectarea psihică și fixări de cunoștințe din sfera insuficienței cardiace.

Abordăm practic bolile rare, cu informații necesare medicului de familie, iar asupra patologiei gastrointestinale veți avea altă perspectivă, post-eveniment. Artrita reumatoidă, statusul imunitar, terapia durerii, disfuncția cognitivă, vertijul sunt alte subiecte pe baza cărora interacționăm eficient la webinar.

Cum îmbătrânesc generațiile actuale? Am avansat în acest domeniu? Știm mai multe, dar facem mai mult? Ce putem face concret veți afla în cadrul tradiționalei sesiuni de sâmbătă, dedicată vârstnicilor și în memoria Anei Aslan.

Dezbaterea de anul acesta are ca temă “Comunicarea– întotdeauna o provocare pentru medic. Cu ce implicații? Dar complicații? “ Cum putem evita reclamațiile și cazurile de malpraxis?

Sunt alături, la invitația dr. Viorica Naumov- Președintele conferinței, Conf. univ. dr. Camelia Diaconu, Prof. univ. dr. Ioana Alexa, Dr. Cristina Camelia Isar, Dr. Carmen Marcu, Prof. univ. dr. Gabriel Prada, Conf. univ. dr. Camelia Busila, Dr. Mihaela Axente, Dr. Andreea Neculau, Prof. univ. dr. Doina Azoicăi, Dr. Ileana Lucia Brînză, Conf. univ. dr. Șerban Turliuc, Dr. Cristiana Voineag, Șef lucrări dr. Mihaela Daniela Baltă, dr. psihoterapeut Miruna Lovinescu, Asist. Univ. Dr. Alice -Nicoleta Azoicăi, Dr. Daniela Măciucă, Dr. Drăgoțoiu Anca Emilia, jurist Paul Coroian și alți invitați speciali!

Informatii suplimentare pe https://medicidefamiliebraila.ro/

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook , Instagram , YouTube , TikTok .