Workshop de Anestezie Locoregională Ecoghidată, ediția a 12-a: 11-12 octombrie, Targu Mureș

Congrese

Pe 11 și 12 octombrie, la Hotel Business Conference & Spa din Tîrgu Mureș va avea loc a XII-a ediție a Workshopului de Anestezie Locoregională Ecoghidată. Evenimentul este alcătuit dintr-o parte teoretică și una practică, fiind creditat cu puncte de educaţie medicală continuă. Doar 30 de locuri sunt disponibile!

Workshop-ul de Anestezie Locoregională Ecoghidată s-a bucurat de un feedback pozitiv din partea cursanților la edițiile precedenta, drept dovadă fiind numarul mereu în creștere de înscrieri. La workshop participă medici primari, specialiști și rezidenți ATI.

Workshop-ul este relevant pentru medicii anesteziști deoarece au posibilitatea să afle tehnici și proceduri noi în acest domeniu. Are o parte de teorie și una practică, ceea ce le oferă posibilitatea cursanților să pună în aplicare partea teoretică. De asemenea, cursanții beneficiază de îndrumare pe parcursul întregului workshop, din partea lectorilor. Partea practică se desfașoră pe manechini umani și se bucură de cele mai inovative aparate de ecografie din domeniu.

Workshop-ul este coordonat de medicul primar ATI Radu Tăbăcaru (Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii M. S. Curie), un profesionist recunoscut în acest domeniu. Dr. Radu Tăbăcaru va fi unul dintre lectorii acestei ediții, alături de Dr. Monica Sandu (Medic specialist ATI, Centrul Provita) și Lucian Băilă (Medic primar ATI, Spitalul Clinic Județean Mureș).

Workshop-ul de Anestezie Locoregională Ecoghidată este organizat de Oameni și Companii și Societatea Română de Anestezie și Terapie Intensivă, având ca partener compania B Braun.

Pentru înscrieri la Workshop, accesați : http://oamenisicompanii.ro/workshop-anestezie-locoregionala-ecoghidata-mures-2019/

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns