Zilele Clinicii III Medicale “Prof. Dr. Ion Enescu” 2019 Iasi

Congrese

Dragi colegi, 

După succesul primei ediții, îmi face o deosebită plăcere să vă invit la a doua ediție a acestei manifestări, un prilej deosebit de înfruntare de idei şi rezolvare a provocărilor profesionale din practica noastră de zi cu zi.

Participarea celor mai buni specialiști din domeniul specialităţilor medicale reprezintă o oportunitate pentru un reuşit schimb de experiență între colegi. 

În acest context, vă adresez rugămintea de a accepta invitația la Conferința noastră pentru un dialog colegial în cadrul unor întâlniri aplicate, desfășurate în ”orașul marilor idei”, Capitala Istorică a României, Orașul Regal – Iași.

Vă așteptăm cu drag!

PREȘEDINTE CONFERINȚĂ
Conf. Univ. Dr. Ciprian REZUȘ
 
Perioada si Locatie: 21 – 22 noiembrie 2019, Hotel Unirea
 
PASUL 1: STUDIAZĂ PROGRAMUL ȘTIINȚIFIC

Determină care sunt sesiunile de conferință, cursurile sau simpozioanele satelit ale companiilor din industria farma la care dorești să participi. Consultă Programul Științific al manifestării și alege prezentările care îți aduc cele mai multe beneficii ție, echipei tale sau organizației din care faci parte.

Fiecare prezentare îți transmite informații de neprețuit ție și echipei tale și îți permit să devii mai eficient în activitatea practică și în cea de cercetare de zi cu zi. Poți estima valoarea unei sesiuni de prezentare prin aplicarea în viața reală, în cadrul echipei tale, a caracteristicilor și a obiectivelor sale de învățare.

PASUL 2: PROFITĂ DE TOATE INSTRUMENTELE ORGANIZATORICE ȘI FINANCIARE PUSE LA DISPOZIȚIE

  • Profită de perioada de taxe de înregistrare în cuantum redus de până la 1 septembrie 2019 și economisești până la 150 lei de persoană.
  • Poți plăti acum taxa de participare cu cardul bancar folosind modulul de înregistrare individuală.
  • Sunteți un grup care dorește să participe la Zilele Clinicii III Medicale “Prof. Dr. Ion Enescu” 2019? Beneficiați acum de facilitatea de înregistrare de grup și puteți accesa o singură secvență de înregistrare cu o singură plată pentru toți membrii grupului.
  • Iașiul este un oraș foarte aglomerat. Rezervă din timp hotelul dorit pe perioada Zilelor Clinicii III Medicale „Prof. Dr. Ion Enescu” accesând facilitatea de rezervare a cazării din acest website.

PASUL 3: CONECTEAZĂ-TE CHIAR ACUM CU LUMEA TA PROFESIONALĂ

Împărtășește cu entuziasm păreri și idei de bună practică cu sutele de profesioniști ca tine. Notează-ți lectorii și prezentatorii, liderii de opinie, furnizorii de servicii, companiile producătoare din industrie, precum și colegii cu care dorești să intri în contact, indiferent că este vorba de bune practici și/sau discuții de afaceri. 

Imaginează-ți valoarea pe care împărtășirea acestor experiențe împreună cu ceilalți o va aduce instituției sau organizației din care faci parte. 

DUPĂ ZILELE CLINICII III MEDICALE “PROF. DR. ION ENESCU”: DOCUMENTEAZĂ-ȚI REALIZĂRILE

Alocă-ți timp pentru a trece în revistă obiectivele inițiale și evaluează care este modalitatea prin care vei putea să aplici ceea ce ai învățat pentru a:

  • aduce reduceri de costuri instituției sau organizației din care faci parte
  • oferi idei inovative pentru creșterea veniturilor
  • obține instrumente pentru a crește eficiența echipei tale și a îmbunătăți îngrijirea pacientului

Nu uita, de asemenea, să soliciți certificatul de participare cu credite EMC de la Secretariatul Manifestării începând cu prânzul zilei de 22 noiembrie 2019 dacă înregistrarea ta la eveniment s-a făcut până la data de 14 noiembrie 2019.

Joi, 21 noiembrie 2019

Deschiderea lucrărilor
Program complet de cursuri și conferințe începând cu orele 9:00.

Vineri, 22 noiembrie 2019

Sesiuni de cursuri și de conferințe începând cu ora 09:00 și până la orele 18.00.
Închiderea lucrărilor.

ORGANIZATORI

Clinica III Medicală – Spitalul Clinic Județean de Urgențe “Sf. Spiridon” Iași

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” Iaşi

Societatea Română de Medicină Internă

Colegiul Medicilor, Filiala Iaşi

Societatea de Medici și Naturaliști Iași

Societatea Studenţilor Mediciniști Iaşi

 
ÎNREGISTRARE ȘI TAXE
Categorie de participanți
Pana la 1 sep 2019
1 sept-10 nov 2019
După 10 nov 2019
şi pe loc
Medici primari, specialiști
150 lei
200 lei
300 lei
Medici rezidenți
50 lei
75 lei
100 lei
Kinetoterapeuţi, logopezi,psihologi
50 lei
75 lei
100 lei
Taxele de participare se vor plăti prin OP sau card în contul SC FOCUS EVENT SRL, CUI RO24361916 ,deschis la Banca Transilvania Iași , Cod IBAN RO63BTRL02401202U95019XX .
 
 
OPERATOR EVENIMENT
Str. Calea Chișinăului 27, et. 2, cam. 5, Iași
+4 0723 214 372
office@focusevent.ro
www.focusevent.ro

Lasă un răspuns