A VI-a editie a campaniei “Zilele Roz”, de prevenire a cancerului la san

Stiri

Pe 29 octombrie, Asociatia OncoPacientilor PHOENIX a desfășurat cea de-a VI-a ediție de Educație Roz si Simulare Roz, dar si de distribuire materiale cu autoexaminarea sanilor, pentru aproape 200 de studenti din cadrul Facultatii de Management si Dezvoltare Rurala, din Faculatea de Agronomie Bucuresti.

A fost captata atenția atât la educație și autoexaminare, mai ales la practica pe manechinul cu ganglioni spre depistare, cat și la poveștile oncopaciententelor. Organizatorii multumesc dr. ginecolog Gabriela Coman pentru prezentarea sustinuta pro bono.

Cu aceste apreciate acțiuni cu care incheiem campania Zilele Roz, ediția a VI-a si ne bucuram sa constatam interesul atât de crescut chiar si al băieților, care doreau inca o subliniere a faptului ca si ei pot face cancer la san, procentul fiind de 1% din cazuri. Multumim Life SIM pentru oferirea gratuită a manechinului fara de care nu am fi putut face simulari dar si tuturor celor care ne-au sprijinit”, spune Ioana Cristea, Presedinte Fondator – Asociatia OncoPacientilor PHOENIX Bucuresti.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns