Front Desk Officer Medical – Curs dedicat recepțiilor medicale private din România

Stiri

Asociația Dental Office Managers (ADOM) deține în portofoliul de programe de formare și certificare singurul curs dedicat echipelor din recețiile clinicilor și cabinetelor medicale private din România.

La mai puțin de 2 ani de la lansare, Front Desk Officer Medical (FDO) este deja la a VI-a ediție în organizare, completând cu succes comunitatea ADOM cu peste 170 de membri ai echipelor din recepție pregătiți într-un sistem de formare care funcționează cu succes la nivel mondial și adaptat medicinei din România.

FDO Medical este un program de 2 zile care însumează know how-ul business-ului de succes DENT ESTET validat în 20 ani de activitate, workshop-uri aplicate și un pachet consistent de materiale livrabile cu implementare imediată.

Fii parte din ediția VI a cursului FDO Medical din 15 – 16 Noiembrie și transformă-ți recepția în ambasadorul clinicii tale!

 PREȚ SPECIAL: 230 EURO

*5 locuri disponibile

 Pachetul de participare include:

✔️scripturi specifice recepției

✔️protocoale de eficientizare a activității din clinică și de îmbunătățire a comunicării cu pacienții

✔️instrumente de perfecționare, organizare și dezvoltare a echipei din recepție

✔️strategii de fidelizare a pacienților

✔️sisteme de reactivare pacienți existenți.

De ce este atât de important să avem o echipă extrem de puternică în recepție?

Pentru că ea reprezintă interfața noastră și trebuie să se ridice la înălțimea actului medical ireproșabil pe care îl oferim ca medici dentiști. Front Desk Officer-ul este în esență un consilier, iar activitatea sa cuprinde elemente de informare, promovare, managementul conflictelor, optimizarea programului medical și vânzare.

Programările neonorate costă! Nu doar timp, ci și resurse financiare.

Propune-ți ca până la finalul anului să scazi numărul acestora cu cel puțin 20%, folosind instrumentele indicate și atent dezvoltate în cadrul cursului Front Desk Officer Medical din 15-16 Noiembrie.

PREȚ SPECIAL: 230 EURO

*5 locuri disponibile

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns