Ajutorul tău împotriva HPV: HuPaVir îți protejează organismul și te ajută să lupți cu virusul!

Articole

Într-o perioadă în care prevenția și îngrijirea sănătății sunt mai importante ca niciodată, este esențial să fim informați și să dispunem de toate resursele pe care le putem folosi pentru starea de bine a organismului nostru. Dintre toate virusurile și bacteriile care ne pot afecta sănătatea, Virusul Papiloma Uman (HPV) este un grup de virusuri extrem de comune, care afectează pielea și mucoasele. Există peste 100 de tipuri de tulpini, dintre care peste 40 sunt transmise sexual și au impact direct asupra organelor genitale. Infecția cu HPV este cea mai frecventă infecție cu transmitere sexuală și poate fi transmisă prin contact sexual neprotejat, cu o persoană infectată.

Cum este diagnosticat HPV-ul?

Diagnosticul poate fi pus în urma mai multor tipuri de testări, cele mai comune fiind :

  • Testarea Papanicolau, prin colectarea unei mostre de celule din colul uterin și analiza acestora, cu scopul de a detecta eventualele modificări celulare ce pot fi cauzate de infecția cu HPV.
  • Testarea ADN-ului HPV, ce are ca scop identificarea prezenței ADN-ului virusului în celulele prelevate din col.
  • Examinarea fizică, adică examinarea vizuală a colului uterin și aplicarea unui acid acetic, pentru a evidenția zonele afectate de HPV, chiar dacă acestea nu sunt în relief, ci sunt plate.

Este foarte important să existe controale periodice, precum și discuții cu medicul ginecolog, pentru a găsi cele mai bune soluții de testare și de înțelegere a riscurilor implicate de această infecție.

Sprijină organismul în lupta împotriva HPV cu HuPaVir – o soluție revoluționară și eficientă

Infecția cu HPV este o mare provocare pentru organism și starea noastră de bine, atât fizică, cât și psihică. Din păcate, statisticile nu sunt favorabile în ceea ce privește acest virus, considerându-se că, cel puțin o dată în viață, 80% dintre femei și 90% dintre bărbații activi sexual sunt infectați cu acest virus.

Există, din fericire, speranță și vești bune legate de acest subiect, iar una dintre soluțiile eficiente pentru a ajuta organismul este HuPaVir – suplimentul alimentar ce poate juca un rol crucial în susținerea imunității și lupta cu acest virus. HuPaVir a fost dezvoltat sub un brevet antivirus și are ca principale beneficii :

  • Susținerea sistemului imunitar și întărirea organismului, prin prezența, în formula sa inovatoare, a folaților, vitaminei A și a zincului
  • Menținerea pielii în condiții normale, cu ajutorul vitaminei A, niacinei și zincului

În plus, cazeina hidrolizată, vitaminele și zincul ajută la minimizarea efectului infecțiilor și leziunilor cauzate de HPV.

Mai mult decât atât și având în vedere cure constante cu HuPaVir, există beneficii privind:

  • Reducerea riscului de complicații. Întărirea sistemului imunitar are ca efect reducerea riscului de dezvoltare a complicațiilor asociate infecției cu HPV, cum ar fi leziunile cervicale
  • Îmbunătățirea stării generale de sănătate. Vitaminele și mineralele din compoziția HuPaVir ajută organismul să își mențină o vitalitate crescută
  • Sănătatea zonei intime. Tulpinile periculoase ale HPV afectează sănătatea vaginală, astfel că HuPaVir poate să ofere sprijin suplimentar pentru menținerea unui echilibru sănătos în această zonă.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook , Instagram , YouTube , TikTok , Twitter .