Amânarea Congresului Național de Podiatrie pentru anul 2021

Stiri

În aceste momente grele pentru societatea românească și, în special, pentru sistemul sanitar, sănătatea noastră, a tuturor, este prioritară.

Datorită contextului epidemiologic în care ne aflăm, cauzat de pandemia de noul coronavirus (COVID-19), vă aducem la cunoștință că cel de-al 4-lea Congres Național de Podiatrie, stabilit inițiat pentru perioada 17-20 iunie 2020, la Grand Hotel Italia, în Cluj-Napoca, va fi amânat pentru anul 2021.

În consecință, a patra ediție a Congresului Național de Podiatrie este reprogramată pentru perioada 8-11 iunie 2021, la Grand Hotel Italia, în Cluj-Napoca. Manifestarea va avea aceeași structură, și anume o zi dedicată podiatriei, o zi dedicată piciorului diabetic și o altă zi dedicată neuropatiei diabetice.

Din punct de vedere al taxelor de participare, contractelor de prestări servicii/sponsorizare, cât și cazările participanților, toate aceste detalii vor rămâne neschimbate.

Astfel, contractele de prestări servicii/sponsorizare încheiate până în acest moment rămân în derulare cu modificarea perioadei contractuale în conformitate cu noua dată care este menționată mai sus. Mai mult, cazările deja rezervate vor fi menținute, în aceleași condiții agreate, pentru perioada aferentă noii perioade de desfășurare a acestei manifestări științifice.

Fiind vorba de o situație de forță majoră, în afara zonei noastre de control, sperăm să avem acceptul dumneavoastră în acest sens. Am pregătit trei zile intense de învățare, schimb de bune practici și sesiuni interactive pentru dezvoltarea dumneavoastră profesională și în beneficiul pacienților dumneavoastră cu neuropatie diabetică, pentru prevenirea apariției leziunilor specifice piciorului diabetic.

Ne dorim ca toate evenimentele Asociației de Podiatrie să se desfășoare în cele mai bune condiții, astfel că sănătatea dumneavoastră, a participanților, este prioritatea noastră. Respectăm cu strictețe și responsabilitate toate reglementările și deciziile autorităților avizate.

Podiatria nu pleacă nicăieri. Noi ne continuăm misiunea de a dezvolta podiatria și profesia de podiatru în România. Sistemul nostru de sănătate are nevoie de acești profesioniști înalt specializați în îngrijirea medicală a piciorului. Este o profesie care salvează vieți și pune oamenii pe picioare, la propriu.

Multă sănătate dumneavoastră și familiilor voastre! Să ne revedem cu bine în 2021 la cea de-a patra ediție a Congresului Național de Podiatrie!

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns