Amânarea Congresului Neurodiab pentru anul 2021

Stiri

În aceste momente de dificultate, în care societatea românească și sistemul sanitar sunt puse la încercare, sănătatea noastră este prioritară în fața tuturor celorlalte activități.

Actualul context epidemiologic, cauzat de pandemia de noul coronavirus (COVID-19), face ca planurile noastre pentru anul acesta să fie reconsiderate. Din acest motiv, vă aducem la cunoștință că cea de-a 8-a ediție a Congresului Național de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic, stabilită inițial pentru perioada 19-20 iunie 2020, la Grand Hotel Italia, în Cluj-Napoca, va fi amânată pentru anul 2021.

În consecință, cea de-a opta ediție a Congresului Național de de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic va fi reprogramată pentru perioada 10-11 iunie 2021, la Grand Hotel Italia, în Cluj-Napoca.

Manifestarea va avea aceeași structură, și anume o zi dedicată piciorului diabetic, cât și o zi dedicată neuropatiei diabetice, și se va desfășura deodată cu Congresul Național de Podiatrie (8-11 iunie 2021). Vor fi două Congrese, în decursul a patru zile, cu participare internațională, care asigură știință medicală la cel mai înalt nivel, ca parte a unui proiect informativ unic în România.

Detaliile referitoare la locul de desfășurare, cazările participanților, taxele de participare, cât și contractele de prestări servicii/sponsorizare vor rămâne la fel.

Astfel, contractele de prestări servicii/sponsorizare încheiate până în acest moment rămân în derulare cu modificarea perioadei contractuale în conformitate cu noua dată care a fost menționată mai sus. Mai mult, cazările deja rezervate vor fi menținute, în aceleași condiții agreate, pentru perioada aferentă noii perioade de desfășurare a acestei manifestări științifice.

În aceste condiții speciale, de forță majoră, sperăm să avem înțelegerea și acceptul dumneavoastră. Este nevoie de solidaritate ca să trecem mai ușor și mai repede peste aceste momente grele.

Societatea de Neuopatie Diabetică – Neurodiab s-a asigurat de înalta calitate a programului științific pregătit pentru această manifestare științifică. Vor fi două zile intense de învățare, schimb de bune practici și sesiuni interactive pentru dezvoltarea dumneavoastră profesională și în beneficiul pacienților dumneavoastră cu neuropatie diabetică pe care îi aveți în îngrijire.

De asemenea, respectăm cu strictețe și responsabilitate toate reglementările autorităților avizate, astfel încât toate evenimentele să se desfășoare în cele mai bune condiții, iar sănătatea participanților să fie principala grijă.

Suntem cu toții implicați în sistemul de sănătate românesc! Împreună facem diferența!

Vă așteptăm cu drag în 2021 la cea de-a 8-a ediție a Congresului Neurodiab!

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns