Asociatia Invingatorii Sclerozei Multiple va asteapta pe 5 si 6 octombrie pentru a sarbatori impreuna Ziua Internationala a Mersului pe Jos

Stiri

Cu ocazia Zilei Internationale a Mersului pe Jos, Asociatia Invingatorii Sclerozei Multiple organizeaza un eveniment de constientizare a publicului asupra unei boli putin cunoscuta, mediatizata, o maladie necrutatoare, care te loveste in sute de feluri, dupa cum ii este si numele, Boala cu 1000 de fete (!): SCLEROZA MULTIPLA.

Va invitam sa participati alaturi de noi in cadrul acestei Campanii, la Evenimentul “Dansand cu Scleroza Multipla”.

De ce dansand? Pentru ca toti am invatat sa ”dansam” impreuna cu ea de-a lungul anilor, in asteptarea aparitiei unei noi terapii, sau in asteptarea recuperarii dupa un puseu. Pentru ca toti am invatat sa ne mentinem echilibrul in viata de SM-ist!

Va invitam pe 5 si 6 octombrie in doua parcuri ale Bucuresti-ului. Acesta este doar un inceput, pentru ca dorim sa facem o Caravana a Sclerozei Multiple, invatatnd pe cat mai multi prieteni cu SM sa-si mentina echilibrul in ciuda bolii, sa-i ajutam pe cei din jurul nostru sa ne inteleaga si accepte asa cum suntem.

Vedeți mai multe detalii pe : https://www.facebook.com/AsociatiaInvingatoriiSclerozeiMultiple/photos/a.729880363829357/1435201123297274/?type=3&theater

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns