Congresul National al Societatii Romane de Anestezie si Terapie Intensiva – SRATI 2021 va avea loc in perioada 15 – 19 septembrie 2021

Congrese
Mesaj Președinte Congres:
 
Dragi prieteni, colegi,
 
Ultimul an a fost unul dificil, cu schimbări de situație neașteptate, cu reconfigurarea multor repere de viață pe plan personal și profesional. După un astfel de an care ne-a testat limitele, dar ne-a și provocat să dăm totul și chiar mai mult în răspunsul nostru la urgența și gravitatea unei pandemii, specialitatea noastră, anestezia-terapia intensivă, continuă demersul educațional, cu noile soluții de conectare și comunicare.
 
Astfel, după organizarea în premieră în format online a Congresului Național v-SRATI 2020 și a inițierii seriei de webinarii S.R.A.T.I. (începută în luna decembrie a anului trecut), lansăm o nouă ediție a Congresului Național SRATI în format exclusiv virtual.
 
Deși ne-am dorit să oferim o formulă hibridă de participare (atât în persoană, cât și virtual), care să ne permită tuturor să ne reunim  la Sinaia, locul de suflet al congreselor noastre naționale de mai bine de un deceniu, am decis să optăm pentru organizarea Congresului Național în platforma online v-SRATI 2021, dat fiind contextul pandemic, riscant și imprevizibil.
 
Platforma v-SRATI 2021 aduce noi facilități pentru ediția din acest an, ce permit comunicarea, promovarea și expunerea produselor și serviciilor, dezvoltate pentru a oferi întregii comunități A.T.I. multiple posibilități de exprimare și conectare.
 
Așa cum v-am obișnuit, alături de invitații și prietenii noștri din toate colțurile lumii, suntem în curs de pregătire a unui program științific divers, actual, incitant și necesar.
 
Cum pandemia SARS-CoV-2 continuă să aibă un impact asupra pacienților noștri, asupra forței de muncă din domeniul sănătății și asupra modului în care este oferită îngrijirea, programul Congresului se va concentra pe cele mai recente progrese și controverse în cercetare ale tuturor profesioniștilor, specialiștilor A.T.I., dar și pe siguranța actului medical, cu experiențe și soluții proprii.
 
Congresul nostru național este spațiul unde vă puteți face auzită vocea, așa că vă invit să vă înscrieți, să participați activ, să trimiteți contribuții științifice pentru realizarea unui program cât mai cuprinzător, relevant și util specialității noastre.
 
Uniți suntem puternici, suntem S.R.A.T.I. !
 
Cu prietenie,
 
Prof. Dr. Șerban-Ion Bubenek-Turconi
 
 
Președinte Congres Național v-SRATI 2021
 
Președinte Societatea Română de Anestezie și Terapie Intensivă – S.R.A.T.I.
 
Membru al Board-ului de Conducere al Societății Europene de Anestezie-Terapie Intensivă (ESAIC)
 
Președinte al Consiliului Societăţilor Naţionale din ESAIC
 
Şef Clinică A.T.I. Fundeni – U.M.F. „Carol Davila” București
 
Examinator Internațional pentru Diploma Europeană de Anestezie-Terapie Intensivă
 
Șef Secție A.T.I. 1 – I.U.B.C.V. „Prof.C.C.Iliescu” București
 
Visiting Professor Tel Aviv University of Medicine – Israel
 
Assistant Étranger de l’Université Pitié-Salpêtrière, Paris VI – Franța
 
 
 
Congresul Național al Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă , v-SRATI 2021 urmează să fie creditat cu puncte EMC.
 
Management eveniment: Ralcom Exhibitions SRL
 
Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns