Eveniment online: Ghidul pacientului cu hemofilie pe perioada pandemiei Covid-19

Stiri

Asociația Națională a Hemofilicilor din România (ANHR) va organiza, în parteneriat cu Pacientul 2.0, în data de 24 aprilie,  evenimentul Ghidul pacientului cu hemofilie pe perioada pandemiei Covid-19, în contextul Zilei Mondiale a Hemofiliei. 24 aprilie anul acesta este şi ziua când Consorţiul European de Hemofilie va celebra Ziua Mondială a Hemofiliei.

Evenimentul se va desfăşura  online, în direct, începând cu ora 11:30  Scopul acestuia este de a veni în ajutorul pacienţilor cu hemofilie cu recomandări şi informaţii preţioase referitoare la ce are de făcut pacientul cu hemofilie, un pacient cu nevoi şi rutine speciale, în contextul actual al crizei globale generate de pandemia Covid-19.

În cadrul evenimentului va fi organizat un seminar interactiv online în cadrul căruia medici specialişti hematologi şi reprezentanţi ai CNAS vor răspunde întrebărilor participanţilor.

La o săptămână după încheierea evenimentului din 24 aprilie, ANHR şi Pacientul 2.0  vor lansa Ghidul pacientului cu hemofilie pe perioada pandemiei Covid-19, Ghidul va cuprinde răspunsuri, mesaje cheie, indicaţii privind contactele şi link-uri către acestea.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns