Asociația Națională a Hemofilicilor din România marchează online Ziua Mondială a Hemofiliei, pe 25 aprilie

Stiri

Asociația Națională a Hemofilicilor din România vă invită la evenimentul “Ziua Mondială a Hemofiliei – Zi de comunitate în spațiu online” care se va desfăşura sâmbătă, 25 aprilie, de la ora 09:30 până la ora 20:00.
Organizatorii își propun un eveniment ambițios, în cadrul căruia, ca de obicei, să petrecem împreună o zi în comunitate, hemofilici, medici, părinți, experti, prieteni ai noștri, să stăm de vorbă, să ne cunoaștem mai bine, să învățăm lucruri noi atât de la experți cât și unii de la ceilalți și să ne dăm ocazia de a ne spune ceea ce ne frământă sau ceea ce ne entuziasmează, într-un spațiu online.
Formatul evenimentului va cuprinde o serie de sesiuni interactive alternativ cu sesiuni de tip panel. Spațiul online va fi în cadrul aplicației Zoom. Ne vom întâlni acolo, ceea ce înseamnă că ne vom putea auzi, vedea și citi cu toții.
Formatul va presupune două tipuri de sesiuni:
–  Videoconferință – ne putem vedea și auzi cu toții. Dacă cineva nu are cameră și/sau microfon, nu este nicio problemă! Poate să scrie în chat-ul (mesageria) aplicației. Vor fi ghidaţi pe tot parcursul procesului! Aceste sesiuni vor fi exclusiv pe Zoom, fără să fie difuzate live pe Facebook și ne vom bucura de prilejul acestora pentru a putea discuta între noi, aproape ca și cum ne-am fi întâlnit față în față.
– Tip webinar – vor fi pe ecran și se vor auzi doar gazda și invitatul/invitații. Aceste sesiuni vor fi și live pe Facebook, ceea ce înseamnă că vor putea fi urmărite chiar şi de cei care nu se înscriu la eveniment și deci nu intră  în aplicația Zoom.
1. Cei care vor să se alăture grupului în spațiul comun pe Zoom, vor trebui să se înscrie la eveniment completând formularul publicat pe pagina de Facebook a Asociaţiei.

  1. Cine preferă să ne privească de la distanță, va putea urmări sesiunile cu invitați direct pe pagina noastră de Facebook în timp real.
  2. Urmăriți pagina evenimentului, unde veți afla programul complet şi invitații speciali (din ţară şi din străinătate) din ziua respectivă și puteți lăsa întrebări la care aceștia să răspundă.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns