Eveniment Trident@Home – Cum faurim zambetul perfect

Stiri

Clinica Trident lanseaza a doua editie a seriei de webinarii Trident@Home. “Cum faurim zambetul perfect” este un eveniment gratuit online pe Facebook in care doi medici specializati in estetica dentara vor raspunde la toate intrebarile legate de aspectul danturii. Seria de emisiuni gratuite Trident@Home este sustinuta de medicii stomatologi pentru publicul larg. Editia viitoare va avea ca tema principala tot ce trebuie sa stiti despre implanturile dentare.

“Cum faurim zambetul perfect” va avea loc joi, 20 august, si va putea fi accesat gratuit de pe pagina de Facebook a evenimentului  https://www.facebook.com/events/293910881863172/.
A doua editie Trident@Home va fi moderata de Dragos Bucurenci si ii va avea ca invitati pe Dr. Florin Lazarescu si Dr. Cosmin Ulman, ambii medici stomatologi coordonatori in cadrul Clinicii Trident.
Interesul celor doi medici pentru estetica dentara dureaza de mult timp. Ca membru fondator al Societatii de Stomatologie Estetica din Romania, Dr. Florin Lazarescu a dus pasiunea pentru zambete frumoase la un cu totul alt nivel. Din 2015, ocupa si functia de presedinte al European Society of Cosmetic Dentistry. Este autor al mai multor volume cu tema esteticii dentare, cel mai recent fiind publicat la Londra in 2015. Dr. Cosmin Ulman are competente in implantologie dentara si este fondator al SSER alaturi de Dr. Lazarescu.

Conform unui studiu recent (2019) realizat de RealSelf, in jur de 40% dintre britanici vor sa-si imbunatateasca aspectul dintilor cu ajutorul albirii si fatetelor dentare. Sondajul realizat pe un esantion de peste 1000 de adulti a relevat faptul ca 76% dintre respondenti vor sa schimbe ceva la felul in care arata. Cea mai mare cerere in acest sens vine de la cei aflati in grupa de varsta 18-34 de ani. Peste doua treimi dintre tineri au declarat ca intentioneaza sa faca un tratament cosmetic non-chirurgical in urmatoarele 12 luni, cele mai populare interventii fiind din sfera esteticii dentare. De altfel, Oral Health Foundation previzioneaza o crestere a cererii pentru
serviciile de estetica dentara in Europa si in perioada imediat urmatoare.
“Romania se aliniaza la tendintele globale. Vedem o crestere a interesului pentru estetica dentara si credem ca acest interes va continua sa creasca. Mai ales in contextul in care oamenii sunt din ce in ce mai informati si stiu ca nu pot obtine o lucrare de estetica dentara de calitate decat in cabinetului stomatologului, fie ca vorbim despre albirea dintilor sau alte proceduri mai complexe”, Dr. Florin Lazarescu, medic stomatolog coordonator la Clinica Trident.

Webinarul “Cum faurim zambetul perfect” va avea loc joi, 20 august, de la ora 20:30 si va raspunde la intrebari precum: De ce aleg pacientii sa faca proceduri de estetica dentara in perioada pandemiei; Ce tratamente de estetica dentara iti pot oferi zambetul pe care-l visezi;
Cum poti pastra pe termen lung efectele procedurilor de estetica dentara; Ce efecte au schimbarile de alimentatie asupra danturii; Ce masuri au fost adoptate de clinica pentru a asigura siguranta pacientilor in timpul pandemiei de Covid-19.
Clinica TRIDENT este, din 2003, unul dintre cele mai mari centre stomatologice de la noi si primul care a introdus conceptul de medici supraspecializati pe etape specifice de tratament.

Centrul are doua sali de chirurgie si un cabinet dedicat copiilor. Printre serviciile oferite se numara implantologie, chirurgie oromaxilo-faciala, cosmetica dentara, endodontie, pedodontie.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns