In perioada 30-31 Mai 2024 se va desfasura Zilele Spitalului Județean de Urgență Buzău – 50 de ani de Medicină și Dăruire

Congrese

Cu deosebită considerație si mândrie, vă adresăm invitația de a celebra împreună cu noi un moment important din viața comunității noastre medicale și a întregului județ Buzău și anume aniversarea a 50 de ani de activitate. “Zilele Spitalului Județean de Urgență Buzău – 50 de ani de Medicină și Dăruire” este un eveniment aniversar, ce va avea loc în format fizic în perioada 30-31 Mai 2024.

Este o ocazie de a aduce în prim plan contribuția vitală pe care Spitalul Județean de Urgență Buzău a avut-o în cei 50 de ani de existență, iar prezența dumneavoastră ar îmbogăți cu siguranță acest moment deosebit.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Buzău și Spitalul Județean de Urgența Buzău și aduce în prim plan o serie de activități și prezentări susținute de medicii spitalului, menite să evidențieze evoluția domeniului medical din ultimii 50 de ani, precum și perspectivele pentru viitor.

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim și să colaborăm pentru a face din această aniversare o experiență memorabilă și edificatoare pentru toți cei implicați.

Cu mulțumiri,

Ec. Claudiu Constantin Damian

Manager Spitalul Județean de Urgență Buzău

Mai multe detalii puteți afla accesând următorul link: https://zilelesjub.13travel.ro/

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook , Instagram , YouTube , TikTok , Twitter .