Încă un pas important pentru construirea Spitalului Regional Iași

Stiri

Comisia de evaluare constituită la nivelul Ministerului Sănătății a finalizat etapa de evaluare a ofertelor tehnice  depuse în procedura de atribuire a contractului de achiziție publică de servicii de proiectare pentru elaborarea proiectului tehnic necesar execuției lucrărilor aferente proiectului ”Construirea Spitalului  Regional de Urgență Iași” și servicii de asistență tehnică.

Conform legislației în vigoare, timp de 10 zile din ziua ulterioară transmiterii comunicărilor rezultatului evaluării către ofertanți, Ministerul Sănătății are obligația de a respecta termenul de contestație prevăzut de legislația în materie și menționat anterior.

Astfel, potrivit art 211 din Legea 98/2016 privind achizitiile publice “Procedura de atribuire se finalizează prin: a) încheierea contractului de achiziţie publică/acordului-cadru; sau b) anularea procedurii de atribuire“.

Procedura de atribuire se va finaliza după încheierea contractului de achiziție publică și, astfel, informații din dosarul de achiziție pot fi făcute publice, cu respectarea cadrului legal.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook , Instagram , YouTube , TikTok .