Management Medical Modern în Spitale Publice – Miercuri, 29 iulie, ora 14.00

Stiri

Lansat în 2007, Programul Naţional de Management Medical Modern în Spitalele Publice are ca și componentă de referinţă pentru societatea medicală românească Conferinţa Naţională de Management Medical Modern, cu câte 2 manifestări pe an, având un istoric de 26 de ediţii organizate până în prezent și peste 7500 de participanţi.

În contextul epidemiologic actual, Conferințele Naționale de Management Medical Modern în Spitale Publice vor avea un format fully digital de dezbateri online, până la sfârșitul anului, cu o frecvență lunară, cu următoarele date de desfășurare: 29, iulie, 26 august, 30 septembrie, 28 octombrie, 25 noiembrie și 16 decembrie.

Acest proiect de dezbateri profesionale este dezvoltat de Oameni și Companii în parteneriat cu Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate, în cadrul Programului de Management Medical Modern.

Prima ediție va avea loc miercuri, 29 iulie 2020, începând cu ora 14:00, utilizând platforma ZOOM și va avea o durată de aproximativ 90 de minute.

Tema dezbaterii este: ”Soluții de actualitate în managementul infecțiilor asociate actului medical”. Aceasta va fi moderată de Dr. Vasile Cepoi – Președinte ANMCS – Secretar de Stat, iar alocutorii evenimentului sunt Prof. Dr. Doina Azoicăi, Președinte al Societății Române de Epidemiologie și Prof. Dr. Alexandru Rafila, şeful Disciplinei de Microbiologie al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” şi şeful Laboratorului Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Bucureşti.

Mai multe detalii  despre dezbatere găsiți aici: https://www.spitalepublice.ro/mmm_dezbatere_1/

Participarea la eveniment este gratuită pentru specialiștii din domeniul medical, dar este necesară înregistrarea prealabilă și confirmarea acesteia de către organizatori. Pentru înregistrare, vă rugăm să accesați formularul: https://www.medicalmanager.ro/confirmare-participare-dezbatere-profesionala-management-medical-modern-in-spitale-publice-29-iulie-2020/

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns