Mesajul presedintelui Congresului SRCCV 2022, eveniment ce va avea loc in perioada 27 – 29 octombrie 2022

Congrese

Stimați colegi,

Sunt onorat ca, în numele Societății Române de Chirurgie Cardiovasculară, să vă adresez invitația de a participa la cel de-al 17-lea Congres SRCCV, care va avea loc în Poiana Brașov, în perioada 27-29 octombrie 2022.

După o perioadă care a pus la încercări fără precedent sistemul medical, dar și posibilitatea de a ne întâlni și împărtăși direct rezultatele activității profesionale și de cercetare, iată că anul acesta ne întoarcem la o ediție onsite, mult așteptată, a acestui congres care ne va oferi noi oportunități de a explora, împărtăși și învăța din cele mai recente cunoștințe și inovații din domeniul chirurgiei cardiovasculare.

Tradiția calității și reușitei acestui eveniment se continuă și în acest an prin participarea celor mai buni chirurgi din România, a numerosi experți de renume mondial din domeniul chirurgiei cardiovasculare, cardiologiei, anesteziei și terapiei intensive, pediatriei, dar și a unui număr semnificativ de reprezentanți și expozanți din medicină și industrie.

Sesiunile de comunicări vor oferi participanților posibilitatea de a-și face cunoscută activitatea medicală și de cercetare, prin prezentări de caz inedite sau strategii terapeutice moderne.

Sunt convins că, prin interacțiunea noastră față în față, vom participa la dezbateri interesante și vom avea un schimb consistent de opinii și experiențe, contribuind astfel la îndeplinirea misiunii societății noastre, aceea de ancorare în realitatea medicală și științifică mondială și, în același timp, vom iniția noi colaborări, dar și noi prietenii.

Bine ați venit la cea de-a 17-a ediție a Congresului Național  al SRCCV 2022!

Prof. Dr. Horațiu Suciu

Președinte Congres SRCCV 2022

Președinte Societatea Română de Chirurgie Cardiovasculară – S.R.C.C.V.

Website eveniment: www.srccvcongres.ro

Management eveniment: Ralcom Exhibitions SRL – Professional Congress Organizer

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook , Instagram , YouTube , TikTok .