SIMPOZION ONLINE DE NEUROȘTIINȚE MODULARE

Stiri

„TERAPIA DURERII ȘI TULBURĂRI DE MIȘCARE”

REUȘIM ÎMPREUNĂ

Minim de efort! Maxim de eficiență!

IAȘI: 07 NOIEMBRIE 2020

EVENIMENT ONLINE

Asociația AntiParkinson România, Grupul AntiParkinson Laleaua Iașiului, Spitalul Clinic de Urgență “Prof. Dr. N. Oblu” Iași și Dimas Events, au deosebita plăcere de a vă invita să participați la lucrările online ale Simpozionului de Neurostiinte Modulare „Terapia Durerii si Tulburari de Miscare”, eveniment ce va avea loc online în data de 07 noiembrie 2020.

 La Iași avem peste 3000 de persoane diagnosticate cu boala Parkinson. Accesul la informații în limba română este foarte dificil, comunitate pentru acești bolnavi nu exista până acum, iar sălile de sport/recuperare pentru această maladie lipsesc cu desăvârșire.

Durerea cronică severă neuropată, privită în trecut ca un simptom, este o problemă majoră și reprezintă o prioritate a sistemului de sănătate la nivel mondial și în special european. Și în România se fac pași timizi dar siguri și pacienții beneficiază de tratamente inovatoare cu tehnici de neuromodulare. Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu” Iași este principalul Centru din țară, unde pacienții primesc tratament performant începând din anul 2014.

 Principalele teme abordate în cadrul acestei întâlniri vor fi:

  • Diagnosticul bolii Parkinson
  • Tratamentele disponibile și efectele adverse
  • Nutriţia (inclusiv hiper-constipația și problemele cu somnul)
  • Depresia şi anxietatea
  • Managementul durerii
  • Soluţii pentru păstrarea vieţii independente
  • Pompa cu dopamină și operațiile existente la Iași și în țară.

Sperăm că acest eveniment, să reprezinte un moment bun și un prilej optim pentru schimbul de cunoștințe, care să genereze noi idei, concepte, strategii și abilități practice în Terapia durerii si Tulburarile de Miscare.

Nu uitați să marcați în calendarul activităților dumneavoastră ziua de 07 Noiembrie 2020, ca fiind ocupate cu lucrările Simpozionului de Neurostiinte Modulare „Terapia Durerii si Tulburari de Miscare”.

Informatii suplimentare si inregistrare: https://neuroexcelenta.ro/home-neurostiinte-modulare/

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns